reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Oj kochane zaglądnęłam do Was na chwilkę, bo dzisiaj jestem pierwszy dzień po urlopie w pracy i mam tyyyle na głowie.

Do rzeczy
Elżbieto jak nic Ty masz objawy ciążowe więc myśl pozytywnie na razie i tak pozostaje tylko czekać.
Ines oj wydaje mi się, że u Ciebie też mała fasoleczka zagościła.

Nemezis ja w tym okresie pierwszy raz użyłam testów owu i w jednym dniu krecha wyniku była dużo ciemniejsza od krechy kontrolki, ale ja na razie na nic się nie nastawiam - troszkę się już staram i rok temu dopadła mnie o mało co deprecha + prawie skończyło się moje małżeństwo obiecałam sobie wtedy, że nigdy nie dopuszczę do takiego stanu i na razie jakoś mi się udaje - oczywiście trzymanie kciuków mile widziane :)

reklama
moniolek Oczywiście! Co wieczór modlę się za wszystkie dziewczyny z bb żeby jak najszybciej zafasolkowały i urodziły bezproblemowo zdrowe maleństwa! :) :) :)

Jakoś piersi mnie co raz bardziej zaczynaja bolec... eh, znowu się łudzę, że może to dzidzia... Fakt że przed @ mnie zwykle nie bolą... ::)

INES trzymam kciuki żeby @ nie nadeszła!!!!!!! Powiedz mi czy to twój kot na zdjęciu? Rosyjski niebieski - kotka? Ja miałam kota - Nitora. Był dla mnie jak brat. :(

Nemezis, na zdjęciu to mój ukochany kocurek rosyjski niebieski :) Ma na imię Hagrid i jest najwspanialszym kociakiem na świecie ;) Ma już 6 miesięcy.

MAZUREK życzę miłego oglądania maleństwa na USG, powodzenia! Prześlij mi trochę fluidków, proszę ;D

INES tak myślałam, małe rosyjskie nieb. są podobne do kotek, dopiero potem zrobią się "szersze" na mordce i ogólnie potężniejsze. Marzę o tym żeby jeszcze kiedyś mieć takiego. Mój Nitor miał skończyć 5 lat gdy nagle zniknął, 2 tyg. go szukaliśmy, potem dowiedzieliśmy się że ciało znaleźli sąsiedzi i zakopali, nie mogliśmy znieść myśli że to może nie on, był członkiem rodziny, bratem, dzieckiem, samym szczęściem. Odkopaliśmy go, chcieliśmy żeby był z nami, spoczął na naszym podwórku. Stawiam mu świeczkę na jego urodziny (11.11) i Boże Narodzenie. Przeżyłam jego śmierć strasznie. 2 tyg. tylko płakałam. Do dziś tęsknię za jego "foczym" futerkiem. Życzę Ci z całego serca, by twój kociak dożył szczęśliwie późnej starości. Ta rasa jest niesamowita. Pozdrawiam!

reklama
Do góry