reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witaj Izabelko:)!Dziękuje!!ach te poprzadki-mycie okien i przeciagi, które tak mnie nie lubią, ze zawsze mnie załatwia ..no i powiekszone migdały, które tylko czekają, aby złapać anginke:(..ale spoko..jeszcze z dwa dni i będzie dobrze..
A jak samopoczucie u Ciebie??..Dzidzius daje o sobie znać??:)..Jej..tak bardzo bym chciała też móc juz pochwalic sie swoim brzucholkiem(oczywiscie z jego cuudowna zawartoscia:)

reklama
Cześć dziewczynki.
Ale miałam wczoraj doła! Pół dnia przeryczałam :( Oczywiście z takiego powodu że nie mamy jeszcze dzidziusia, no i ze względu na to co się stało z Areczkiem :( :(
Dzisiaj czuję się okropnie. Temperaturka jeszcze mi się podniosła z 37 na 37,2. Do tego boli i kręci mi się w głowie... Troszkę piersi mnie pobolewają i podbrzusze... Po za tym jest mi zimno :(

Idę sobie z forum z moim wisielczym humorem, bo jeszcze Was nim pozarażam ;)
Miłego dnia!

Ines-przecież nic nie jest powedziane, ze teraz Ci sie nie udało! MOze jdnak za wczesni ten tescik zrobiony..Sama widzisz, chociazby nasz Mazurek:):):)Razem ze mna testowała..jedna jedna a po terminie @ piękniutkie II kresezki:)..no i jednak nie warto bylo sie stresowac..bo robiąc poprzednie testu..wyniki też dołowaly..a jednak sie myliły!
Bądz dobrej myśli!!!Uśmiechnij sie! a Areczek wyprosi dla Ciebie rodzenswto-on czuwa nad Toba-i pewnie smuci sie teraz, ze jego mamusia płacze-Uśmiechnij sie i uweirz, ze bedzie dobrze!

Magdalenkol jak u Ciebie z jedzeniem??? Ja jeste strasznym żarłokiem a jakoś ostatnio nic mi nie smakuje jem bo musze....... ogólnie jak pomyśle o jedzeniu robi mi się niedobrze .

kobietki życze dużó zdrówka wszystkim!!!!!!!!!
a świeżo zafasolkowanym (tym które wiedza i niedowierzaja, i tym które jescze nie wiedza a mają w sobei skarby...) wszystkiego najlepszego!!!!!!!
jejciu, ja juz tez chce!!
wy tu o jedzeniu a mi niedobrze. moze to po wczorajszym dniu. pospalismy sobei z mężulkiem po południu ijak tylko sie obudziałm pobiegłam robić ciacho-po prostu nie mogłam nic robic dopóki nei zjem ciasta. ale zanim sie upiekło najadłam sie kapusty kiszonej. a póxneij kapuste zagryzłam ciastem i do tego kawa z mlekeim. no i dzisiaj od samego rana efekty,tzn jeszcze nie zwracałam,ale to nie wykluczone:/

Kochana Elzbietko Ty masz objawy ciazy.Wez no dziewczyno tak na wszelki wypadek zrob test.Ale bys nam( i soie oczywiscie) zrobila niespodzianke.Trzymam kciuki. ;) ;) ;)

eh... nie sądze zby to były objawy ciązy, raczej stresu...
poza tym dzis jest dopiero 17 dzień cyklu. a czy owu wogóle była to nie wiem...
a testu nei zrobie z tej przyczyny,z e wlasnei mam remont łązienki i panowie skuwają stara glazure i nie mam możliwosci sobei siknąc do pojemniczka ;D. moze to i dobrze... poczekam do terminu @. wiecie dziewczyny, mam naprawde wielka wiarę!! ze sie uda!! i to juz niedługo!! :) :) o was tez sie pomodle!

reklama
Elzbietko cykl cyklem .Sama wiesz ze natura plata figle.Bardzo bym chciala aby wlasnie Tobie takiego figla splatala.Oczywiscie czekac mozesz wtedy wyjda jeszcze ladniejsze II kreseczki.Bardzo w to wierze.Buziaki. :-* :-* :-* :-*

Do góry