reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Paulinko, przesylam fluidki dobrej energi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
w zamian poprosze o troszke ciazowych :-p mam nadzieje, ze wreszcei sie lepiej poczujesz.... buziaki

Basiu :*

reklama
Hej Kobitki ja ostatnio nie mam czasu na nic. Ale staram Was podczytywać :) Jestem po przeprowadzce powrotnej do teściów. Jutro wyjeżdżam nad morze na kilka dni. Ale biorę lapsa więc będziemy w kontakcie. Buziaczki dla Was

czy zaglada tutaj jeszcze ktos??? dziewczyny, co sie z Wami dzieje????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????

Hej laseczki mam nadzieje ze mnie pamietacie:)jakos nie mam czasu wogole na necie siedziec ale wpadlam z wiesciami do was:)
A wiec jestem po wizycie i jak sie okazalo bedzie CHLOPIEC:)wazy 610g wszystko rozwija sie prawidlowo:) oby tak dalej:)a tu pokaze wam mojego szkraba:) imienia jeszcze nie mam ciezki wybor no ale troche czasu jest:)
to buzka:)Zobacz załącznik 340295a tu siusiaczek:)Zobacz załącznik 340294
cos malo tu bywacie...czyzby wszystkie zafasolkowaly??

Katty ja czasem zaglądam, a ogólnie strasznie tu pusto. Najwidoczniej nikt się nie stara. U mnie maleństwo daje strasznie popalić - marzę by to się już skończyło.
Anulka gratuluję chłopca, u mnie będzie dziewuszka.

Hej ja zaglądam w miarę możliwości. Pamiętam o Was każdego dnia. Ja nie myślę o starankach, co ma być to będzie. U mnie dzisiaj 24 dc i żadnych objawów ani na @ ani na ciążę. Buziaczki

hej dziewczyny:)

daaaawno mnie tu nie było...
co u was słychać? jak sie czujecie moje drogie?
nie czytam wszystkich wpisów bo zajęło by mi to tydzień jak nie dłużej:p

mój szkrab za 2 tyg kończy roczek:)
ja nie mogę dojść do ładu i składu mojego organizmu:(
prolaktyne robiłam - w normie 14,7
normalnego okresu nie miałam od 3 miesięcy:(

reklama
Do góry