reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
blondi takie łóżeczka naprawde są świetne z przewijakiem. my zmieniliśmy z łóżeczka drewnianego bo kacper nie raz obł gółwke o szczebelki a jak były ochraniacze to w nocy sie przyduszał bo spał z mordką przy szczebelkach...
jestem bardzo zadowolona a kacper śpi w nim chętniej niż w drewnianym...
blondi a co do samopoczucia... pijesz magnez?

a co do wózka to zobaczcie cos innego bo tak:
jest do 15 kg! moj kacper juz teraz wazy 13 a ma roczek wiec wózek nie posłuży do 2,5 czy 3 lat
koła są piankowe i małe wiec nie amortyzują dobrze...
rączki są bananowe osobne, bez regulacji,

a cena? na tej aukcji jest spora, zbyt duża moim zdaniem jak na taki wózek...

jeździłaś nim? sprawdzałaś?

Ostatnia edycja:
Biorę Magne B6, bo mi najlepiej pomaga, chociaż jakoś specjalnie nie odczuwam jego działania.
Co do wózka braliśmy różne opcje pod uwagę, jedyny minus w nim to nieregulowane rączki, ale jak dla nas są akurat. Wózek jest super lekki i ma dużą gondolę a to dla mnie najważniejsze. Kółka może i piankowe ale dosyć spore jak na parasolkę. Cena rzeczywiście może i zabójcza, ale lżejszego wózka nigdzie nie znalazłam.

ja musze poszukac wózka spacerówki na pompowanych kółkach... i mam taka fanaberie żeby rączka była przekładana, żeby mały mógł jechać przodem lub tyłem:)

reklama
widze, ze sie troche ruszylyscie ;) tylko szkoda, ze jak mnie nie bylo.... blondi, buziaki i pamietaj.... CORAZ BLIZEJ DO ROZLADUNKU i skoncza sie wreszcie problemy i miejmy jadzieje, ze Patka bedzie wyjatkowo grzecznym i kochanym dzidziusiem...

Do góry