reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

czesc dziewczynki !!!
Chciałąm zapytac czy któraś z Was maiał robioną laparoskopię ze względu na zrosty między narządami ?
A jesli tak, to czy one zniknęły po laparoskopii i czy pomogły zajsc w ciążę ?
Jest to dla mnie bardzo wązna informacja, z góy dziękuję za odpowiedz ;)

reklama
czesc dziewczynki !!!
Chciałąm zapytac czy któraś z Was maiał robioną laparoskopię ze względu na zrosty między narządami ?
A jesli tak, to czy one zniknęły po laparoskopii i czy pomogły zajsc w ciążę ?
Jest to dla mnie bardzo wązna informacja, z góy dziękuję za odpowiedz ;)

hey, ja mialam laparoskopijnie udrazniane jajowody. na pare lat byl spokoj, ale jak wreszcie zdecydowalismy sie na baby, to okazalo sie, ze znowu sa jakies zgrubienia. nie odpowiem Ci co dalej, bo na razie jestem na hormonach i czekam na mozliwosc zrobienia reszty badan... pozdrawiam

jak widac, forum cos ostatnio wymarlo ;-)

kurcze, ja tutaj przychodze z nowa energia i nawet nie mam sie z kim podzielic...

kwiatuszku :*

Katty ja jestem chętna na przyjęcie pozytywnej energii. Ostatnio to tutaj są straszne pustki a to wszystko przez to że brak jest Agusi, Kahaki, Mononoke no i Ciebie. Napisz co tam u Ciebie słychować.

:D

Witam sie krociotko i zmykam bo mam ostatnio strasznie duzo pracy a samopoczucie tez rozne, mam anemie, ale z bobasem wszystko ok. Marzy mi sie L4, ale to pozostaje w kwestii marzen do konca czerwca - no chyba ze mus to mus ale narazie jest w miare ok.
Co tam u was babeczki?

reklama
Mama aktualnie jest w ciązy urodzi mi 2 braciszka 11 czerwca.

objawy ciazy u niej to mdłości i jeszcze raz mdłości ale mineły i teraz bardzo ddobrze i z usmiechem na ustach znosci ciąże

Do góry