reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Cześć dziewczyny :) właśnie niedawno zauważyłam że mój śluz jest albo biały albo poprostu przezroczysty taki jak woda, czy to jest normalne w czasie ciąży?
Teraz to od kilku dni biore luteine dopochwowo to już w ogole ten sluz sie zrobil taki wodnisty....

Hejka laski!
Piszę się pochwalić, bo wczoraj byliśmy na usg i dowiedzieliśmy się że będziemy mieć Księżniczkę. Super uczucie!
Katty pisz co u Ci, w jakie fazie są staranka?
19ania90 śluz w ciąży jest zupełnie normalny, ja mam taki sam jak ty. Bardziej wodnisty może być po luteinie.

kochanie, staranka zeszly na plan dalszy. staram sie o tym nie myslec. cos sie ostatnio chrzani na maxa z moim organizmem... ostatnia @ mialam 5.02 i pomimo brania lutki kolejna sie nie pojawila... tylko delikatne planienia. na dzien dzisiejszy @ spoznia mi sie 8 dni, we wtorek robilam test i jedna krecha, wiec jakos nie licze na cud. najgorsze, ze badan hormonow nie moge zrobic, wiec wszystko sie przedluza...

ale stesknilam sie juz za wami i taka dluga rozlaka nie jest rozwiazaniem...

buziaki dla wszystkich :*

milego dnia :-)

a gdzie Lilith, wczotaj tylko zapukala i zniknela... jak mieszkanko, corcia i w ogole... daj znac

Korus, a Ty gdzie sie posziewasz?? jak impreza?

reklama
Do góry