reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
kamila generalnie zabawki zaczyna odruzniac i wybierac jak ma 6 -7 mies... polecam zabawki z canpola - tanie i fajne:)

Martusia tesciowie jak rodzice;) (rodzice mysla ze dzieci JESZCZE tego nie robia a dzieci mysla ze rodzice JUZ tego nie robia:D )
ale udał sie wyjazd???:D

Katty kochana a ty gdzie znowu?
Amalfi w pracy jest czy jak?? biedna
Blond jak sie czujesz mamuśka?
Weronica lepiej zadzwon do ginki bo mysle ze bóle brzucha i wymioty to nic milego i dobrego... a brzuch twardy bardzo masz???

z tym brzuchem to tak dziwnie... bo on tak jakby mi sie napina i jest taki kolo godzinki potem jest ok i tak po ok 15 minutach znowu. troche to boli i strasznie ogranicza mi ruchy... mecze sie okropnie ;//
moja ginka wyjechala teraz.... a nast wizyte mam zapisana na 8 lutego.

jestem love ale do pisania weny nadal brak, zwlaszcza ze dzis w pracy natknelam sie na test ciazowy ,ktory w kiblu dla klientow, zrobila sobie pewna ćpunka, wiec kolejna brudna szmata zaszla w ciaze, a ja nie!!!!!! Wiem na pewno ze to ona bo bylam w kiblu przed nia a potem po niej bo mnie dzis jajnki rąbie i chodze siku co 10min

|^^^^^^^^^^^^^^^| ||"""\
| ZIMNA WÓDKA |.||"""|\__
|_______________|_|I'__|___|)<
| (@)******(@)(@)***(@)**|

To jest samochód z zimną wódką, zadbaj o to by dojechał dziś do każdego!

Szklanka wódki (250 g) zabija około 1000-2000 komórek nerwowych w naszym
mózgu.

Komórki nerwowe się nie regenerują.

Ludzki mózg składa się z około 3 miliardów komórek nerwowych, z czego
używamy na co dzień około 10% z nich.
Zatem około 2,7 miliarda komórek jest niepotrzebnych.
Szklanka wódki zabija 1000 komórek nerwowych. Człowiek może bez obawy
o swoje zdrowie wypić 2 700 000 szklanek wódki.

Przeliczamy:
1 butelka (750 g) = 3 szklanki, zatem 2 700 000/3 = 900 000 butelek.

Zakładając, że maksymalny wiek przeciętnego alkoholika wynosi 55 lat,
a zaczyna on pić, powiedzmy mając 15 lat, to mamy 40 lat stażu.

Przeliczamy lata na dni:
40 * 365 = 14.600 dni picia.

Jeżeli możemy wypić 900 000 butelek bez obawy o nasze komórki nerwowe
to:
900000/14600 = 62 butelki wódki dziennie!

Wniosek:
Aby umrzeć z braku komórek nerwowych musielibyśmy pić po

22 butelki wódki na śniadanie,
20 - na obiad
i 20 - na kolację...

KAMIEŃ Z SERCA! GORZAŁKA DLA WSZYSTKICH!

reklama
Do góry