reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

tzn ja rozek juz mam bo dostalam w prezencie ale moja mama sie uparla zeby kupic jakas posciel. no i co do poduszki, dziekuje, ale wiem ze na poczatku dziecko nie spi na takiej ....

w piatek jade z tata do hurtowni zobaczyc co maja i dokupic to czego nam brakuje.

a jak np z wanienka do kapieli?? jaka trzeba kupic? bo tez jeszcze nie mam

reklama
oszczedzam sie ile sie da :))

mimo ze chodze do skzoly co dwa tyg i codziennie siedze w domu to na poczatku sprzatalam w domu itd teraz rodzice mi nie pozwalaja prawie na nic

glownie leze i czytam ksiazke bo bol krocza jest nie do zniesienia i kazdy ruch sprawia mi bol

veronica najlepiej kupic profilowana taka z wyrzłobieniami zeby dziecko ułozyc,,, ja mam zwylka i teraz jest ok bo maly sam juz siedzi ale na poczatku bylo ciezko... wiec myslam malego w umywalce bo mamy duuuuzą umywalke... kupic mozesz taka zwykłą i wkład gąbkowy... musisz przemyslec zakup czy kupic jedna i kombinowac czy kupowac dwie;) tzn jedna a pozniej druga...
my mamy prsznic ale u mamy lubie sie kapac z kacperm to tez jest rozwiazanie.... egzamin pozniej tez zdaje duuuza miska bo dzidzia moze sie zaprzec... nie doradze ci jednoznacznie ale mam nadzieje ze cos ci pomoge...

jak bedziecie kupowac posciel kup taka miekka najlepiej zamowic z pierza takiego lekkiego drobnego bo fajnie dzidzie obtula i nawet jesli sie wykopie to jest otulona a te z ocieplacza sa sztywne... mam taka i taka i kacper spi tylko pod taka z puchu:)

to chybe lepiej kupic zwykla wanienke i do tego jakis wklad...

no ja umywalke tez mam duza :))

dziekuje za rade...pomyslimy z mama i napewno cos wybierzemy :)

a co do poscieli to ja kolderke juz mam tylko musze kupic na to jakas poszewke :)

veronica wiem ze sa takie niby lezaczki do wanienek takie plastikowe wkłady:) na dobra sprawe waienka to tak nieduzy koszt ze mozesz kupic w kazdej chwili:)
łeee myslalam ze calosc chcesz kupowac:) poszewki sa tanie o ile sie nie świruje na punkcie disneya*

veronica bedzie dobrze:* ja postaram sie wyslac ci te probki jak najszybciej nadal nie wiem kiedy babcia moja przyjedzie bo wtedy bede mogla wszystko na spokojnie pozalatwiac....

swoja droga dziwne ze maly jeszcze sie nie ustawil.... miesiac do roziazania a on nasal sie wypina??? moze próbuje sie przekrecic i dlatego cie boli wszystko.... generalnie powinien juz sie stawiac... ewentualnie cesarka bedzie cie czekac:)
wolalabys naturalnie czy cesarke??

wolalabym mimo wszystko naturanie...

veronica wiem ze sa takie niby lezaczki do wanienek takie plastikowe wkłady:) na dobra sprawe waienka to tak nieduzy koszt ze mozesz kupic w kazdej chwili:)
łeee myslalam ze calosc chcesz kupowac:) poszewki sa tanie o ile sie nie świruje na punkcie disneya*

hmm no wlasnie widzialam ostatnio takie plaastikowe wklady co wygladaly jak lezaczki :))
oj takich z disneya to ja nie kupie nigdy. nie podoba mi sie to. wole jakies zwykle z misiami np ))

reklama
a powiem Ci ze nie mam pojecia gdzie wszystkich wcielo ...

hmm ubranko na wyjscie dla maluszka juz mam od miesiaca :))
kuzynka mi duzo roznych rzeczy dala po zostalo po jej 2 letniej coreczce i wiekszosc z nich jest uniwersalna :))

Do góry