reklama
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
cze kochane:-)
widzę że przez weekend wszystkie ostro odpoczywały:-)
martusiajak tam się udał wyjazd?:-)
monookejak samopoczucie?:-) już za dwa dnie do lekarza nie?:-)
dziewczyny mam takie pytanko: bo tak ostatnio myślałam o tym co już mam dla małego a co jeszcze nie i tak mnie natchnęła myśl: a co z zabawkami na początku? kupowałyście jakieś?
widzę że przez weekend wszystkie ostro odpoczywały:-)
martusiajak tam się udał wyjazd?:-)
monookejak samopoczucie?:-) już za dwa dnie do lekarza nie?:-)
dziewczyny mam takie pytanko: bo tak ostatnio myślałam o tym co już mam dla małego a co jeszcze nie i tak mnie natchnęła myśl: a co z zabawkami na początku? kupowałyście jakieś?
blondplatyna
Fanka BB :)
Ja też witam was z rańca.
Weekend rzeczywiście jakiś strasznie pusty, myślałam że z godzinkę będę was nadrabiać a tu tylko kilka stronnic.
Mononoke dawaj znać jak wynik bety, ale podejrzewam że pięknie rośnie.
Kamia mi się wydaje że na początku to wystarczy jakiś malutki miły pluszaczek żeby pomiziać po policzkach, siostra mojego Ł. urodziła w październiku i to maleństwo przez pierwsze tygodnie było jak mały krecik - tak go przezwał mój Ł, mrużyło oczki, tylko jadło i spało. Wydaje mi się że po jakimś miesiąc można pomyśleć i jakiś gadżetach.
Weekend rzeczywiście jakiś strasznie pusty, myślałam że z godzinkę będę was nadrabiać a tu tylko kilka stronnic.
Mononoke dawaj znać jak wynik bety, ale podejrzewam że pięknie rośnie.
Kamia mi się wydaje że na początku to wystarczy jakiś malutki miły pluszaczek żeby pomiziać po policzkach, siostra mojego Ł. urodziła w październiku i to maleństwo przez pierwsze tygodnie było jak mały krecik - tak go przezwał mój Ł, mrużyło oczki, tylko jadło i spało. Wydaje mi się że po jakimś miesiąc można pomyśleć i jakiś gadżetach.
kwiatuszekq20
dostalam plamienie i nici z pieknego ksiazkowego wykresu
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
bolnplatyna mis ie też tak własnie wydawało ale wolałam sie upewnić:-) jak samopoczucie?
blondplatyna
Dosyć dobrze, a co u Ci? U mnie oprócz tego że nie mogę rano wstać z łóżka to ok. Powiedz mi czynnie klikasz na majówkach? Ja czasami wchodzę na czerwcówki ale tam dziewczyny piszą różne rzeczy, straszą chorobami, wymyślają jakieś dziwne dolegliwości że jak zaczęłam czytać to wszystkie objawy wyszukiwałam u siebie. Do tego jeszcze dziewczyny piszą o woich przebytych już porodach makabra.
reklama
kamilka jesli chodzi o zabawki zabezpiecz sie w grzechotki najlepiej takie lizaki zeby dziecku bylo wygodnie złapac
przez pierwsze 2-3 mies dzidzia wiecej spi niz oglada swiat pozniej oglada raczki nóżki itd... w sumie zwarzywszy na odwiedziny rodziny mozesz darowac sobie narazie kupowanie zabawek
i tak bedziesz miala mnustwo wydatków...