reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
brałam w tym miesiącu antybiotyki i myślę, że może to wywołało takie objawy choć bardzo bym chciała żeby to było małe ziarenko

cze kochane:-)
widzę że przez weekend wszystkie ostro odpoczywały:-)
martusiajak tam się udał wyjazd?:-)

monookejak samopoczucie?:-) już za dwa dnie do lekarza nie?:-)

dziewczyny mam takie pytanko: bo tak ostatnio myślałam o tym co już mam dla małego a co jeszcze nie i tak mnie natchnęła myśl: a co z zabawkami na początku? kupowałyście jakieś?

Ja też witam was z rańca.
Weekend rzeczywiście jakiś strasznie pusty, myślałam że z godzinkę będę was nadrabiać a tu tylko kilka stronnic.
Mononoke dawaj znać jak wynik bety, ale podejrzewam że pięknie rośnie.
Kamia mi się wydaje że na początku to wystarczy jakiś malutki miły pluszaczek żeby pomiziać po policzkach, siostra mojego Ł. urodziła w październiku i to maleństwo przez pierwsze tygodnie było jak mały krecik - tak go przezwał mój Ł, mrużyło oczki, tylko jadło i spało. Wydaje mi się że po jakimś miesiąc można pomyśleć i jakiś gadżetach.

Bo nie chce sie rozczarować wiem, że brałam antybiotyk i to 3 dniowe opóźnienie jest tym chyba spowodowane brzuch dziś boli bardziej niż przez poprzednie dni

Dosyć dobrze, a co u Ci? U mnie oprócz tego że nie mogę rano wstać z łóżka to ok. Powiedz mi czynnie klikasz na majówkach? Ja czasami wchodzę na czerwcówki ale tam dziewczyny piszą różne rzeczy, straszą chorobami, wymyślają jakieś dziwne dolegliwości że jak zaczęłam czytać to wszystkie objawy wyszukiwałam u siebie. Do tego jeszcze dziewczyny piszą o woich przebytych już porodach makabra.

reklama
kamilka jesli chodzi o zabawki zabezpiecz sie w grzechotki najlepiej takie lizaki zeby dziecku bylo wygodnie złapac:)przez pierwsze 2-3 mies dzidzia wiecej spi niz oglada swiat pozniej oglada raczki nóżki itd... w sumie zwarzywszy na odwiedziny rodziny mozesz darowac sobie narazie kupowanie zabawek:) i tak bedziesz miala mnustwo wydatków...

Do góry