reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Wróciłam! :D
Zaraz będę Was nadrabiać-a to pewnie się zejdzie :) Mam nadzieję, że tu pełno nowozafasolkowanych będzie :)

Widzę, że niewiele tu zmian :( U mnie seksu nie było :( naprawdę nie było jak-krok w krok z teściami... a jak chcieliśmy zrezygnować np z basenów żeby się bzyknąć to oni też zrezygnowali... tak więc w tym cyklu nie ma na co liczyć.... idę teraz do rodziców na obiad :)

Ostatnia edycja:
blondplatyna ja dziś przeleżałam w łóżku do 13:-) na majówkach nie udzielam sie wogóle ale podczutuje co jakiś czas wybran tematy np o zakupach dla maluszka lub o wizytach u lekarza. Jeżeli źle na Ciebie działaja temety pouszane na czerwcówkach to dobrze robisz, ze nie czytasz, ja też szerokim łukiem omijam tematy porodów czy chorób u dzieci... a u mnie si:-) mały od kilku dni wywija już całymi dniami (wcześniej były tylko wieczory, potem rankim i wieczory a teraz czasem już cały dzień):-) a jutro mam wizytę u ginia:-) ale raczej nic złego się nie dzieje więc jestem spokojna:-)

mamaFFia w sumie racja, zostawię coś do kupienia dla gości w prezencie;-)

martusiano nie mogę z tymi teściami:-D ale wyjazd ogólnie udany?:-)

kamila generalnie zabawki zaczyna odruzniac i wybierac jak ma 6 -7 mies... polecam zabawki z canpola - tanie i fajne:)

Martusia tesciowie jak rodzice;) (rodzice mysla ze dzieci JESZCZE tego nie robia a dzieci mysla ze rodzice JUZ tego nie robia:D )
ale udał sie wyjazd???:D

Katty kochana a ty gdzie znowu?
Amalfi w pracy jest czy jak?? biedna
Blond jak sie czujesz mamuśka?
Weronica lepiej zadzwon do ginki bo mysle ze bóle brzucha i wymioty to nic milego i dobrego... a brzuch twardy bardzo masz???

reklama
Do góry