reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

staranek nie ma i nie bedzie, przynajmniej przez najblizsze miesiace. a co u mnie... jak bede cos konkretnego wiedziala, dam znac. mam nadzieje, ze w przyszlym tyg. sie wyjasni.
ale przynajmniej bede mieszkala nad morzem ;-) tzreba znajdowac dobre strony nowej sytuacji. ale na razie ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , nie zapeszam :-p

a ja juz pifffffffffko sobei pije :-D

reklama
amalfi laska to gdzie ty pracujesz????;o
Nie uwierzysz, w restauracji, ale w takiej dzielnicy ze po ciemku lepiej nie chodzic heheheeheh. Kiedy tu przyjechalam chcialam tylko prace jakakolwiek, bo nie gadalam po angielsku i dostala mi sie w takiej dzielnicy i utkwilam tu na 5 lat!!!!

katty podziel sie browarem bo ja juz kurw...y dostaje sama ze soba!!!

laseczki polecam porto z sokiem bananowym:):)

wypilam juz pol porto:D hahah i pilabym dalej bo wchodzi mi jak soczek ale soczek bananowy sie skonczyl:(
i co ja biedna mam począć???

Ostatnia edycja:
a myslalm ze to piwo jest heheheheh, ja nie pijam alkoholu to sie nie znam.
I pijesz wino z sokiem bananowym????????????:szok:

nom:) pycha<mniam>
moja siostra kiedys mnie uraczyła:D pomyslalam ze sie bieduleńce na mózg rzuciło:D ale nieeeee:) pychaaa

a drugi ulubiony drin to sok pomarańczowy ajerkoniak:D (likier jajeczny) i m=kielonek wódy:D

Ostatnia edycja:
ja sobie to samo pomyslalam hahahahah;-), ja jak juz pije to slodziutkie drinki bo ja nie lubie smaku alkoholu.
Cicho tu dzis bylo u was na watku, co sie dzieje ze wszystkimi??? W sumie pewnie dzis spedzaly rodzinnie czas bo niedziela

o chyba tak amalfi.... jak lubisz slodkie drinki to polecam wlasnie porto cruez z sokiem bananowym:)
ide spac musze meza zgonic z dywanu i rozłożyć łóżko:)
do juterka:*

reklama
@ dalej nie przyszła to już 3 dni ( 4 dni przed terminem @ jedno dniowe plamienie) ale brzuch boli jakby okres miała zaraz się pojawić temp od czwartku 37 i nie spada

Do góry