reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
moj mezulek tez nosi obraczke, kiedys na samym poczatku zdejmowal ja jak szedl spac ale teraz sie tak przyzwyczail ze jka ja sciagne zeby sie nia pobawic (hihi) to zaraz chce ja z powrotem:)

Widzę temat obrączek nadal kwitnie ;)
My praktycznie w ogóle nie ściągamy...no chyba, że do jakiś ciężkich prac, albo podczas zabawy w kuchni z jakimś ciastem albo mięsem mielonym ;D
Co do rodzajów złota i typów obrączek to oczywiście kwestia gustu, każdy nosi co mu się podoba. Mu wyszliśmy z założenia, że jest to jedyna rzecz ze ślubu, która pozostanie do końca życia więc warto w nią zainwestować. ;)

P.S. Prasowanie skończone!!!!!

ja piekłam ciasto i zamiast wyjadać słodkie surowe ciasto które zawsze uwielbiałam, wypijałam mage tą przyprawe do zup, potem poszło gładko, okres sie spóźniał, zrobiłam test i wszystko było jasne

My też mamy proste obrączki. Mąż ode mnie się nauczyl ściągać w domu obrączkę, bo jak tylko wchodzę do domu, to wszystko ściągam - zegarek też. Czasami zdaża mu się zapomnieć jej, ale mówi, że wtedy dziwnie się czuje :)

Dziewczyny!!! 17 dzień cyklu. wczoraj i przedwczoraj przytulanie. dziś piersi rochę po bokach bolą ale najbardziej sutki. JEŚLI to miałaby być fasolunia to czy faktycznie tak szybciuchno zaczynają bolec piersi??? Z tego podniecenia już nie pamietam kiedy mnie normalnie zaczynają boleć. Pozdrawiam!

ania-n pisze:
Dziewczyny!!! 17 dzień cyklu. wczoraj i przedwczoraj przytulanie. dziś piersi rochę po bokach bolą ale najbardziej sutki. JEŚLI to miałaby być fasolunia to czy faktycznie tak szybciuchno zaczynają bolec piersi??? Z tego podniecenia już nie pamietam kiedy mnie normalnie zaczynają boleć. Pozdrawiam!

ania, ja mysle ze wszystko zalezy od organizmu. mnie dopiero niedawno zaczely bolec...
trzymam kciuki zeby to jednak na fasolke :)

reklama
Patrzę na te Wasze suwaczki i aż się cieplutko robi na sercu. szkoda, że nie ma jakiegoś jednego objawu, po którym wiadomo: ciąża. ja już wszystko mam:))))) hihihi. a zaraz to mi się zaczną świecić oczka:) od 3 dni 37 stopni. właśnie, gdzie mierzyć temperaturę? Pod pachą czy w pochwię? bo zdurniałam a różnica jest. w 1 przypadku 37 równiótko od 3 dni. a w 2 - 37,8.

Do góry