reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Gochna ciesz się dzidzią, owszem trzeba być przezornym, ale bez przesady. Bratowa za bardzo Cię wystraszyła. Teraz potrzebujesz wsparcia, zobaczysz wszystko się ułoży.
Na pewno byłoby ci łatwiej gdybyś miała przy sobie ukochanego.

reklama
Hmmmm... widzę że wiekszość nosi obrączki :) To dobrze bo mam znajomych którym "znudziło się" noszenie obrączek. A mi się podoba(zwłaszcza u mężczyzn) jak widzę że noszą obrączki ;) tak męsko wyglądają ::)

AXXA-masz racje ,że nie obrączki są ważne lecz więż między sobą.A proste obrączki jak to ujełaś z tzw. ruskiego złota też są ładne ,i maja w sobie dużo uroku :).

Ja też znam parę osób co nie noszą obrączek... a ja przywiązuję do tego dużą wagę, przecież nie po to je w kościele zakładam i jednocześnie składam przysięgę, \aby jej teraz nie nosić. A jak mężczyzna nosi obrączkę to ma u mnie duży plus, bo oni z reguły chcą się od tego wymigać. Na szczęście nie mój mąż ;D ;)

Dokładnie Agutek :) Mój też na szczęscie nosi, nawet mieliśmy takie obrączki srebrne zaręczynowe i nosił. Widzę że jest dumny z tego że ma obrączke :) Bardzo się angażował przy jej wyborze ;D

Mój misiu też nosi obrączke i jej nie ściąga tylko jak idzie spać ,raz zapomniał założyć jak poszedł do pracy i tak się przejął ,że zaraz do mnie zadzwonił.Wiem ,że przywiązuje do tego bardzo dużą wagę,że ją nosi zresztą ja również.Nie rozumiem tych meżczyzn którzy są żonaci i nie noszą obrączek-wydaje mi się,że to tacy"byle jacy mężowie" ale może się mylę ???-no chyba ,że nie nosi z powodów zdrowotnych-np.alergii

GOCHNA spokojnie nie zadreczaj sie dziewczyny!!!! tym wszystkim tylko podenerwujesz maluszka suchaj swojego serca a nie ludzi

Moj maz tez nosi obraczke :) i sichaa ja tylko jak idzie sie umyc i pcia. jak pomagalismy malwoac moim rodizca mieskzanie to ja zgubil wypadla ze spodnie jak sie przebral i ja ta wlzoyl pojechalismy do domu i wielka panika eofilismy szybko do rodzicow i buszowa;ismy po podlodze:) w wielkim balaganie sie znalazla naszczescie:)

reklama
Mój mąż też nosi obrączkę z dumą- jak on to określa ;) zdejmuje tylko jak idzie spać i jak jeździ na rowerze, albo idzie na sport :)
mamy prościutkie obrączki z jasnego złota z wygrawerowaną wewnątrz datą naszego ślubu, która dokładnie = 10 rocznicy naszej znajomości :) jesteśmy ze sobą już ponad 12 lat :) i jesteśmy baaaardzo szczęśliwi!!

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry