reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Elżbietko witaj po przerwie :)
Rusałko, ale fajnie że masz miejsce gdzie możez odpocząć :)
magdalenakol wszystko będzie dobrze nie dostaniesz okresu, bo fasolka już jest ;)  Nie wszystkie ciężarne mają objawy, dolegliwości, jest to indywidualna sprawa. Nie ma 2 takich samych ciąż :)

Pewnie masz racje Iliankoale ja wszystko porownuje do pierwszej ciazy .I to bylo zupelnie inaczej . Fakt, ze to byla taka mala wpadka juz po slubie . Jednak jak teraz patrze to dobrze sie stalo bo nie wiem czy zdecydowalibysmy sie na dziecko.A teraz corcia ma prawie 6 lat i myslimy o drugim.

Witajcie :) U mnie bez zmian - chyba przesunę suwaczek. Kupiłam 2 testy - jeden z nich jest dużo dokładniejszy od innych (wykrywa HCG od 10mlU/ml) i już bardzo mnie korci. Postaram się wytrzymać do rana. Ale głowy nie daję ;)
A jakichkolwiek objawów nadal ZERO. Hmm...

Magdalenkakol-my też sie staramy o drugiego bobaska a nasza pierwsza pocieszka ma już 5 lat-starania nasze trwają już pół roku ale wierzę ,że już niedługo się uda -bo przecież musi sie udać nie widzę inaczej ;D

Majka76 , to plamienie 10 dni po owu mogło byc spowodowane np. implantacja zarodka :) :) :) :) :)
zalezy ile trwało. dłuższe, kilkudniowe plamienia moga byc objawem stanów zapalnych.

nie pamiętam w którym watku padło pytania odnosnie norm badań laboratoryjnych (konkretnie chodziło o hormony). odpowiedż podaje tutaj w postaci bdb stronki:
http://www.diagnostykalab.pl/pacjent/bad_specjalistyczne/p/progesteron.htm

Elżbietko, dziękuję za odpowiedź, a te plamienia trwały kilkanaście minut, zauważyłam je dwa razy w ciągu godziny i to było wszystko, później aż do dzisiaj (14 dpo) nic

reklama
Do góry