reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Gochna -GRATULACJEEEEEE-BARDZO SIE CIESZĘ -TERAZ BARDZO O SIEBIE DBAJ  I O FASOLKE  ;D ;D ;D .Może wkońcu bociek wziął się do roboty-hi hi-mam nadzieje ,że będzie więcej zafasolkowanych w naszym gronie w tym miesiącu  ;D

reklama
Gochna- .............G R A T U L U J Ę!!

Co do obrączek nam sie podobało tradycyjnie. Mamy wygrawerowane nasze imiona i datę ślubu.

A my nic nie grawerowaliśmy, mieliśmy problemy z obrączkami, tak,żę odechciało mi się grawerowania :-[ Ale nie żałuję, bo stwierdziłam,żę jest mi to niepotrzebne. No ale ładne są te grawery. Agutek jestem ciekawa jaką macię wygrawerowaną łacińska sentencję?????

No to ładnie musi wyglądać, większość osób ma w środku. A macie z jakiego złota obrączki??? Moja jest dwukolorowa białe złoto z żółtym. Bardzo lubie białe złoto :) Pierścionek zaręczynowy mam też białe złoto z żółtym i ze szmaragdzikiem :)

za 2 tyg idę do lekarza, według kalendarza powinien to być 5 tydzień ciąży więc myślę ze mi lekarz potwierdzi testy domowe. Choć nie wiedzieć czemu suwaczek pokazuje jakoby już bym była w piątym tyg...?

A co do ślubu - napewno go nie wezmę jak będę w ciąży a co do zaręczyn - już od stycznia słyszę o pierścionku ale jakoś go nie widzę... :( ale to jest własnie związane z finansami, dlatego też Mój Ukochany wyjechał do Anglii a ja mam zamiar do niego niedługo dołączyć. Mam nadzieję że będę mogła i lekarz powie że nei ma przeciwwskazań do ponad 20 godzinnej jazdy autobusem... :/

Pozdrawiam Was wszystkiei życzę miłej niedzieli! :)

no wlasnie to ja wymyslilam zeby zrobic na zewnatrz:) bo to naprawde ladnie wyglada jeszcze literki ladnie dobrane nie jaies proste MAMy z zoltego zlota bo mojemu mezulkowi niesety nie podba sie biale

nie chcę brać ślubu będąć w ciąży ponieważ :

> nikt nam potem nie zarzuci że wzieliśmy ślub bo "zaliczyliśmy wpade"
> na swoim ślubie chcę się dobrze czuć i przede wszystkim dobrze wyglądać
> mamy zamiar wrócić a Anglii na święta Bożego Narodzenia więc tak czy siak nie będzie czasu na zalatwianie tych wszystkich formalności itp.

ale dla mnie najważniejsze są te 2 pierwsze powody.

reklama
My mamy grawerkę od wewnątrz, ponieważ zewnętrzna strona jest zdobiona. Podstawa jest z zółtego złota, natomiast na to nałożona jest grawerowana część z białego matowego złota.
Co do łacińskiej sentencji to na polski tłumaczymy ją jako - MIŁOŚĆ WSZYSTKO ZWYCIĘŻY i nasza data ślubu :)

Do góry