reklama
A my nic nie grawerowaliśmy, mieliśmy problemy z obrączkami, tak,żę odechciało mi się grawerowania :-[ Ale nie żałuję, bo stwierdziłam,żę jest mi to niepotrzebne. No ale ładne są te grawery. Agutek jestem ciekawa jaką macię wygrawerowaną łacińska sentencję?????
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
a dziewczyny wsze sa od srodka obraczki??? czy na zewnatrz?? bo nasze na zewnatrz
No to ładnie musi wyglądać, większość osób ma w środku. A macie z jakiego złota obrączki??? Moja jest dwukolorowa białe złoto z żółtym. Bardzo lubie białe złoto Pierścionek zaręczynowy mam też białe złoto z żółtym i ze szmaragdzikiem
za 2 tyg idę do lekarza, według kalendarza powinien to być 5 tydzień ciąży więc myślę ze mi lekarz potwierdzi testy domowe. Choć nie wiedzieć czemu suwaczek pokazuje jakoby już bym była w piątym tyg...?
A co do ślubu - napewno go nie wezmę jak będę w ciąży a co do zaręczyn - już od stycznia słyszę o pierścionku ale jakoś go nie widzę... ale to jest własnie związane z finansami, dlatego też Mój Ukochany wyjechał do Anglii a ja mam zamiar do niego niedługo dołączyć. Mam nadzieję że będę mogła i lekarz powie że nei ma przeciwwskazań do ponad 20 godzinnej jazdy autobusem... :/
Pozdrawiam Was wszystkiei życzę miłej niedzieli!
A co do ślubu - napewno go nie wezmę jak będę w ciąży a co do zaręczyn - już od stycznia słyszę o pierścionku ale jakoś go nie widzę... ale to jest własnie związane z finansami, dlatego też Mój Ukochany wyjechał do Anglii a ja mam zamiar do niego niedługo dołączyć. Mam nadzieję że będę mogła i lekarz powie że nei ma przeciwwskazań do ponad 20 godzinnej jazdy autobusem... :/
Pozdrawiam Was wszystkiei życzę miłej niedzieli!
m.a.l.i.n.k.a
GOCHNA dlaczego nie chcesz brac slbuu bedac w ciazy|?
m.a.l.i.n.k.a
no wlasnie to ja wymyslilam zeby zrobic na zewnatrz bo to naprawde ladnie wyglada jeszcze literki ladnie dobrane nie jaies proste MAMy z zoltego zlota bo mojemu mezulkowi niesety nie podba sie biale
nie chcę brać ślubu będąć w ciąży ponieważ :
> nikt nam potem nie zarzuci że wzieliśmy ślub bo "zaliczyliśmy wpade"
> na swoim ślubie chcę się dobrze czuć i przede wszystkim dobrze wyglądać
> mamy zamiar wrócić a Anglii na święta Bożego Narodzenia więc tak czy siak nie będzie czasu na zalatwianie tych wszystkich formalności itp.
ale dla mnie najważniejsze są te 2 pierwsze powody.
> nikt nam potem nie zarzuci że wzieliśmy ślub bo "zaliczyliśmy wpade"
> na swoim ślubie chcę się dobrze czuć i przede wszystkim dobrze wyglądać
> mamy zamiar wrócić a Anglii na święta Bożego Narodzenia więc tak czy siak nie będzie czasu na zalatwianie tych wszystkich formalności itp.
ale dla mnie najważniejsze są te 2 pierwsze powody.
reklama
A
Agnezzz
Gość
My mamy grawerkę od wewnątrz, ponieważ zewnętrzna strona jest zdobiona. Podstawa jest z zółtego złota, natomiast na to nałożona jest grawerowana część z białego matowego złota.
Co do łacińskiej sentencji to na polski tłumaczymy ją jako - MIŁOŚĆ WSZYSTKO ZWYCIĘŻY i nasza data ślubu
Co do łacińskiej sentencji to na polski tłumaczymy ją jako - MIŁOŚĆ WSZYSTKO ZWYCIĘŻY i nasza data ślubu