reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Mononoke, morfologia na pewno na czczo, beta niekoniecznie, grupa krwi nie wiem. Więc będziesz musiała wytrzymać. A z tych dzienniczków chyba wezmę komplet "Dzienniczek Ciąży" i "Noc i dzień malucha". A Ty?

Uciekam oglądać "Filadelfię" na Polsacie.

reklama
Mononoke, morfologia na pewno na czczo, beta niekoniecznie, grupa krwi nie wiem. Więc będziesz musiała wytrzymać. A z tych dzienniczków chyba wezmę komplet "Dzienniczek Ciąży" i "Noc i dzień malucha". A Ty?

Uciekam oglądać "Filadelfię" na Polsacie.

Dzieki kochana za odpowiedz :*
No ja tez sie zastanawialam nad tym kompletem, a potem moze dokupie Dzienniczek karmienia bo i tak bede to musiala gdzies zapisywac :)
Aha, musze byc na czczo bo zapomnialam, ze musze jeszcze zrobic glukoze :D

Tez uciekam ogladac z mezem film a potem lulu :)
Dobranoc dziewczynki :*

Kahaka SUPER!! Zwolnienie dostaniesz na bank bo masz plamienia.:tak: kasa z chorobowego+to co zarobisz nie będzie źle;-).

lilith &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wpadłam się przywitać:-D

Dzień dobry
Jak tam babki?
U nas dziś szaro, ponuro i deszcz pada.
Tak strasznie czekam na ten wtorek, że mi się wszystko wlecze.
Nie mam w domu nic do jedzenia i muszę męża namówić, żeby wyszedł w ten deszcz do sklepu...:-p

Hej dziewczyny a ja w pracy sobie siedze...a tyle ludzi ma dzis wolne;-( buuu @ dalej nie ma..nie byłam na betce bo zaspałam:O:O czekam dalej...33 dzien cyklu ..ahh smutno:(

reklama
Do góry