reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Mononoke, strasznie fajne te dzienniczki. Zamówię sobie po wizycie u gin.
Martusia, no tak, czas po owulacji to najgorsze "2 tygodnie w życiu staraczki" hehe. Patrzę na Twój wykres i myślę sobie, że zatestuj najwcześniej w poniedziałek. Chyba wytrzymasz, co?

Idę jeść.

Kahaka, gratuluję - smacznego :)

Wiecie, zaczęłam się już martwić.. to prawie 20 dc a u mnie nic a nic się nie dzieję.. początkowo myślałam, że przez odstawienie wiesiołka cykl z 26 dniowego wydłużył się do 30 dc ale teraz nie wiem już co o tym sądzić.. czy przez chorobę [ ja już zdrowa, lekko pokaszluję ] może aż tak się wszystko przestawić ?? CO gorsza, jajniki pobolewają troszeńkę co ileś dni, podobnie podbrzusze, przez co trochę głupieję.. już myślę, idzie owulika a tu nic i tak od początku cyklu, który i tak się dziwnie zaczął.. bo bóle na @ zaczęły mi się już na 3-4 dni przed nią a tak nie miałam nigdy.. aaa i wicie co.. cyce mi urosły.. może nie rozmiarowo ale są takie baardzo pełne.. spuchły tak przed @, trochę bardziej niż zwykle i tak się utrzymują, tzn. nabiły się jeszcze bardziej - bardzo mnie to cieszy :D Męża zresztą też..
CO o tym sądzicie??

Tylko mi tu o żadnych testach nie piszcie.. :D

Kahaka, ja pamiętam, Tobie się tak przesunęło wszystko, tylko nie pamiętam czy to było czymś spowodowane..

Lilith-nie wiem co Ci napisać oprócz: "a może zatestuj?" ;)

kahaka-postaram się wytrzymać :) jutro jadę do małej Zosi, a weekend w domu [na wsi-apteka zamknięta] więc nawet nie będę miała gdzie testu kupić....

KAHAKA GRATULUJE!!!!!!!!!!! SUPER!!!
LILITH..... ja nic mówić nie bede... :-)no ale...... no no no no......&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A co do piosenki ja mialam Krzysia Krawczyka "tylko ty tylko ja" nie chcialam tak poważnie i smutno a raczej energicznie i wesolo bo ja taka jestem żywiolowa i się śmieją ze adhd mam heh i od razu goscie z nami zatańczyli i zostali na parkiecie od razu sie ozywilo i cacy. Ponoć jaki pierwszy taniec takie cale życie w związku.... więc przydalo by się plynnie tancować i z uśmiechem na twarzy!! Cmoki ale sie objadlam.... jajeczka 2 na miękko hehe no tak wiecie ja chlopaka heh zeby bylo hehe ;-)

Ostatnia edycja:
LILITH, ja do tej pory nie wiem, czym tamto przesunięcie było spowodowane. Nie chorowałam wtedy, stresów jakiś specjalnych też nie miałam. Widocznie coś się moim jajnikom nie spodobało ;-) a mierzysz temp, czy odpuściłaś? Może zmierz sobie jutro rano, przecież po tylu cyklach mierzenia wiesz mniej więcej jaka masz w danej fazie cyklu.

reklama
kahaka a ktore z tych dzienniczkow bedziesz zamawiac? bo ich jest tam troche :D Nie wiesz moze czy na te badania musze byc naczczo?
betaHCG, morfologia, gr krwi z rh
Bo nie lubie nie jesc nic rano ostatnio a na badania trafie dopiero ok 10:00

Lilith :D ja nic nie mowie, moze byc roznie :) kahaka ma racje, sprawdz tempke, ja dorzuce jeszcze folika, nie bierz zadnych swinstw, unikaj stresu i takie tam :)
ps. jak sie czuje corcia?

Do góry