reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Wolne to pewnie odpoczywaja w łożkach;-)
Kahaka to kupie dzisiaj taki i jutro zrobie z rana bo zeświruje..i co chwile mam wrażenie ze mokro ze @ a tu nic i nic....jak sie ma spoznic tylko to niech lepiej od razu przychodzi to szybciej kolejne staranka a nie takie czekanie w niepewnosci..wrrr...
A jak Ty sie czujesz??jak dzidiza dale popalic??

Dzień dobry! Ja wstałam dopiero godzinkę temu :)
dziewczyny ratunku:
palec mi spuchł w nocy.... Śniło mi się, że mnie palec boli obudziłam się i faktycznie.... Najgorsze to jest to, że to palec z obrączką-i nie mogę jej zdjąć... ratujcie-znacie jakieś sposoby na zdjęcie?

Martusia, spróbuj palec masłem posmarować. A coś Ty robiła w nocy z tym palcem? :-p
karolciak, u mnie dobrze, w ogóle nie czuję się ciążowo, nawet piersi mnie nie bolą ani nie urosły. Boję się, że coś nie tak.

Kahaka a Ty jeszcze nie byłas u ginka dobrze pamietam? ja wczoraj z kuzynka rozmawialam i ona 2 coreczki urodzila i sie jej pytam jakie ona miala objawy to ona powiedziala ze ona nic nie miala ze w 9 miesiacu zgage tylko przy jednej ciazy a tak to tylko ktos jej napoczatku mowil ze piersi ma wieksze ale ona sama po sobie tego nie widziala..i sie dziwi ze jak niektorzy maja mdlosci itp itd a ona nic..wiec kochana wszytsko bedzie oki;-)

Ja robilam tymi tanimi testami z promo z apteki i wlasnie mi nie pokazywaly .... moze warto wlaśnie kupic taki o wysokiej czulości i zrobić........

Aby zdjąć obrączkę pod wodę namydlic mydlem i probować...........lub potrzymac troszki paluszek powyżej lini serca, zeby krązenie poszo w dól.

reklama
kahaka-mam chyba za małą obrączkę-zdjęłam z palca jednego-i założyłam na palec z pierścionkiem zaręczynowym.... to na chwile tylko miało być a zapomniałam i zasnęłam tak... i teraz mi obrączka utkwiła i palec jakby spuchł...

Do góry