reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
My mielismy taką YouTube - Peter Cetera & Crystal Bernard - Forever Tonight słowa sa piekne, ale malo kto je rozumial na weselu. Niestety przed slubem musialam toczyc prawie wojne z przyszla tesciowa bo ona stwierdzila ze ciotunie nie beda tego rozumialy i co ludzie powiedza ze to jest po angielsku a nie po polsku tak tradycyjnie.... chciala zebysmy sobie wzieli ta piosenke Pauli :D.... :D Powiedzialam, ze jak bardzo jej zalezy to zrobie specjalnie dla nich tlumaczenie i rozdam przed pierwszym tancem :D I mialam spokoj :D

martusiawiem, ze już to kiedyś pisałam ale super wyglądałaś na ślubie:-) piekny welon i nietypowe upięcie:-) a piosenka fajna, nie znałam jej wczesniej:-)
monnookeno teściowe lubią miec dużo do powiedzenia przy slubie:-/ i dobrze że sie nie dałaś:-) przynajmniej miałaś coś orginalnego a nie złote obrączki;-)

kamia-dziękuję! Welon miałam ten sam, który moja mama miała 26 lat temu na swoim Ślubie :) A upięcie-zwykły kok.... piosenka jest super-poznałam ją kilka lat temu.... Nigdy nie była popularna... bo to z musicalu

Cześć dziewczynki :-)
Aleście się rozpisały :szok: Ale tematy jakie przyjemne.
U mnie humorek niezły, plamienie juz minimalne, więc jestem dobrej myśli. Byliśmy pół dnia u rodziców moich, dlatego nie pisałam.
A na tej rozmowie było tak: To jest Akademia Nauki - prowadzone są tam zajęcia ogólnorozwojowe dla dzieci od 2 lat, język angielski i zajęcia efektywnego czytania. Tę Akademię prowadzi moja znajoma jeszcze z liceum. I dogadałam się z nią, że poprowadzę zajęcia dla maluszków 2 letnich i 3-4 letnich. Będzie to tylko parę godz tygodniowo, ale dobre i to. No i dogadałam się, żeby było bez umowy, żebym mogła w razie czego się zarejestrować w UP. Także zaczynam od lutego, muszę teraz w styczniu opracowac jakis plan zajęć, coś wymyślec dla tych bąbli.

A co do piosenki na pierwszy taniec to u nas była YouTube - Grzegorz Tomczak - Niebieska Piosenka

reklama
A i jeszcze przed chwilą dostałam maila z propozycją pracy jako opiekunka do dziecka :-D no i ogłoszę się w lokalnej gazecie, że mogę udzielać korepetycji.

Dowiedziałam się jeszcze, że jeśli przed końcem umowy pójdę na L4, to ZUS normalnie będzie musiał mi wypłacać chorobowe. Więc we wtorek jak będę u gin powiem jej jaka jest sytuacja i może mi wystawi. To wtedy nie rejestrowałabym się w UP.

Do góry