reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

hmm ja powiedzialam ze testuje w czwartek i tak zrobie bo to bedzie 32 dc a ostatnio mialam @ w 30 dniu:D i przewaznie tak myło...a jakos naprawde czuje sie inaczej niz zwykle...3 maj kciuki mocno proszeeeee:D
Jest mi niedobrze;-(
A kiedys kupilas sobie monete "potrójne szczescie" tam jest koniczynka podkowa i słonik..i osstatnio mi sie zapodziala a mam ja dluuuggooo ale po paru dniach znalazlam..i mi tak od razu do głowy przyszło ze jakbym miala fasolke to byloby potrojne szczescie bo ostatnia @ mialam w mikolaja owulka wypadalaby w Boże Narodzenie a termin porodu wg ostatniej @ w urodziny mojego brata:D

Ostatnia edycja:
reklama
zrobilam test:( i nie ma:( :( :( :( w sumie jak z Kacprem w Ciąży bylam wyszły mi testy w 5 tyg a w 4 wyszły negatywne....

13.01 wizyta niech wyjmie to cholerstwo ze mnie!!!!! nigdy wiecej!!!!

:-:)-:)-:)-(tak tez bede musiala zrobic... ale boje sie ze cos jest nie tak.... generalnie czuje sie "nie tak" wszystko tak ladnie pasowalo na ciążę.... Przykro mi:(:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry