reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

nie da rady:( nie ma praktyki prywatnej a w szpitalu nie chca mowic kiedy jest bo i tak ciezko go złapac:(
a nie chce isc do innego lekarza bo ten jest naprawde dobry a nie wiem na jakiego rzeźnika trafie....
a mialam dzisiaj taki sliczny sen o II kreseczkach...

reklama
Karolciak i znowu myslałam że zobacze Twój teścior!! Tylko Ty zostałaś ze starej gwardii!! CZEKAM...CZEKAM...CZEKAM...CZEKAM...CZEKAM...CZEKAM

Mafia
może i lepiej że nie ma fasolki przy wkładce ale jak mówiłaś testy Ci nie wychodziły.Mi też pierwszy w życiu wyszedł przy bliźniakach:DD
Zorientuj się w lab po jakim czasie są wyniki i jeżeli tego samego dnia zrób badania w piątek

Kamcia śliczny suwaczek!! Przesunęłaś o jeden dzień??

Misia szkoda mi Cię biedaku.

Czesc dziewczynki :)

mamaFFia nie martw sie, moze test jeszcze wyjdzie :) A im szybciej pozbedziesz sie spiralki tym lepiej :) MNie przed zrobieniem testu snilo sie ze mialam straszny okres :D

poziomki ale masz zdrowie siedziec do 3 rano :D A z tymi blizniakami to nie wiem, choc bylbym pewnie w 7 niebie :) U nas nie ma w rodzinie (przynajmniej z naszej strony) blizniakow wiec to chyba niemozliwe. Jesli chodzi o jednojajowe to kto wie :D
Ale przypomnialo mi sie, znajoma moich rodzicow urodzila 7 dzieci w tym 3 pary blizniat dwujajowych :D

kamia jak sie czuje mama chlopczyka?:>

karolciak ja myslalam, ze Ty juz dzisiaj robisz test i szukalam specjalnie Twojego posta a tu nic.... nooo tak sie nie robi!!!!!!

Wiecie co, u mnie dzisiaj rano lekkie mdlosci, na szczescie nie wymiotuje tylko kilka godzin mam wrazenie ze zaraz to zrobie :D Ale zauwazylam, ze jak wypije jogurt z zywymi kulturami bakterii to mi przechodzi :D
Wczoraj sie wkurzylam u lekarza ale nie chce mi sie o tym nawet pisac. Najwazniejsze z emnie potem fajna babka przyjela i juz wiem co i jak. Na szczescie to virus i osluchowo jestem ok, mam siedziec do niedzieli w lozku (taa a dzisiaj w pracy bylam a w piatek na badania musze jechac) i pani doktor powiedziala, ze bedzie wszystko ok :) Od rana czuje sie nawet lepiej, jak wrocilam do domu to mnie tylko zakszlao pare razy ale jak sie ma tyle glutow w nosie i gada sie do dzieci przez 6 godzin od 7 rano to w sumie sie nie dziwie ze mnie wzielo ;p Teraz grzecznie siedze pod kolderka i czekam na mojego mezusia kochanego :)
ps. czekalam wczoraj na lekarza uwaga..... 4 godziny :D

a gdzie kahaka, katty, reszta?

Mononoke u nas też nie ma bliźniąt;)) Więc czemu nie:))
Siedmioro dzieci?? :szok: Po pierwszych bliźniakach nie zdecydowała bym sie więcej:no: bo bliźniaki lubią się powtarzać:baffled:
U mnie nie ma problemu z internista bo przyjmuje kilku na raz i czeka się max 40min

Hej dziewuszki!
Widzę, że niektóre z nas kochają pory nocne.
Poziomki chodzisz na Starynkiewicza? Jak tam jest? Ja cały czas zastanawiam się który szpital wybrać w Wawie.
Martusia jeśli chodzi o mnie to jeszcze nie wiem jaka płeć, ale my z moim M robiliśmy to 2 dni przed i w owulkę.
Mononoke współczuję samopoczucia, ja na wymioty dostałam Torecan w tabletkach, jest też w czopkach. Ale nie życzę Ci kontaktów z muszlą klozetową. Niestety ciąża czasami chyba nas przerasta, bynajmniej mnie. Jedyne co może to zrekompensowć to widok maleństwa na ekranie USG.

blondplatyna witaj:* faktycznie masakra z tymi mdlosciami :/ Ale wiesz, mnie narazie nie biora wymioty, tylko takie uczucie ze cos tam jest i chce wyjsc nie ta strona co trzeba :D

poziomki ta pani rodzila jak nas jeszcze na swiecie nie bylo, pierwsze dzieci miala ponad 50 lat temu, wtedy ciezko bylo z antykoncepcja do tego na wsi i do tego u bardzo religijnych osob (2 z dzieci sa zakonnicami)

ps. wiecie co, ostatnio po wszystkim mi sie beka :D ciekawe czy to tez objaw ciazaowy :p

Uwierz że ja bekam cały czas, wszystko mi się odbija. W święta siedziałam u teściów mojego i cały czas ... I jeszcze do tego mam straszny niesmak w buzi po wszystkim czego nie zjem. Masakra. Mam nadzieję że przejdzie bo kolejnych 5 miesięcy nie zniosę.

reklama
Mononoke a ja własnie mialam pytac o bekanie bo od tygodnia to koszmar moj powiedzial ze chyba przez cale zycie nie beknal sie tyle razy co ja przez ten tydzien i mnie takiej jeszcze nie znal:O

Do góry