reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

no wiesz córeczki tatusia:)
ja jestem baaaardzo uległa wzgledem Kacpra:p moj M. za to probuje go przewziąć ale wiesz on ma niby 9 mies ale cwany jest jak ja na cos nie pozwalam i moj M. wraca z pracy to na nim wymusza;) i zazwyczaj dostaje;p a juz nie mowie jak nagina moja mame i teściowa:p:D
ide sie polozyc moze zasne jutro napisze co i jak ( w sumie dzis:D:p)
dobranoc

reklama
mamaFFia i karolciak jak testy z rana?:-) trzymam kciuki za II:-)
martusia jak słusznie zauważyła poziomki poczęłam moje dziecko w bezpłodności ;-)ale z tego co mi się wydaje przytulanki były w owu więc to by się zgadzało z synkiem:-) a Ty byś kogo chciała?;-)
blonplatyna faceci tak mają:-) wczoraj jak gin powiedział że to chłopak to miałam takie minimalne rozczarowanie ale w jednej sekundzie jak spojrzałam na mojego M i zobaczyłam tą radość i dumę w jego oczach to sama zaczęłam się cieszyć:-)

no bo jak powtarza mój: "dziewczynka to duma tatusia":-) a jak go zapytałam to dlaczego chce chłopca stwierdził: "bo będę wiedział w co się z nim bawić";-):-D

Witajcie kochane :)
Przepraszam ze tak rzadko sie do Was odzywam .ale te nudności mnie wykańczają... non stop wymiotuje... i jest mi niedobrze.
Byłąm u lekarza. lekarz stwierdzil 6 tydz w pon. Kolejna wizyta za 3 tyg...

a przepisał Ci coś na wymioty? bo mój mi dawał takie czopki, które bierzesz doraźnie jak już Cię mocno narywa i hamują wymioty. Biedaku:-( a serduszko słyszałaś?:-)jak wrazenia?:-)

Kamia kochana az sie poplakalam ze to synus bedzie;-) Jakie imie?? wybraliscie?? heh a ja nie mam dalej @...czuje sie fatalnie...słabo mi i lekkie mdłości,...w głowie sie kręci jak to @ nadlatuje bedzie mega...;-( dzisiaj 31 dc...nic mi sie nie chce czas w pracy sie dluzy strasznie mam wrazenie ze siedze tu 8 godzin a tu dopiero niecale 2;-(
a dla niecierpliwych powiem ze jak nie dostane @ w pracy to kupuje w drodze do domu tescior i rano przy swiecie sobie zatestuje..chelikopter mam w głowie;-( a tu tyle pracy

dziękuje kochana:-) no narazie mój M ostro kombinuje ma tam jakieś typy ale jeszcze zobaczymy:-) mycha zrób już tego sikacza:-) kiedy dałaś sobie czas do testowania?:-)

reklama
Do góry