reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Spać to ja mogę cały dzień, ale dlatego że generalnie mam niskie ciśnienia 100/70, a teraz w ciąży to jeszcze niższe. Ale to też przyjdzie Ci pewnie z czasem. A masz zamiar iść na zwolnienie?

reklama
Narazie czekam do konca semestru w szkole bo i tak bede miala 2 tygodnie ferii. Potem jak wszystko bedzie w porzadku i bede sie dobrze czula to zostane jak nie to poprosze o zwolnienie. Obecnie pracuje 29h tygodniowo w szkole a od luteko mialo mi dojsc douczanie czyi +10h wiecej :/ ... pozyjemy zobaczymy, bobas jest najwazniejszy :)

karolciak no to mowie ci rob test kobieto!!!!

Poziomki:) jak sie czujecie???:D
ja ledwo zyje... i strasznie boli mnie głowa....
wiem ze lepiej bedzie jesli zajde bez spiralki ale martwią mnie objawy....

Tak jak powiedzialam ze jesli w pracy nie dostane to w drodze do domu kupie test i rano zatestuje:D wiec tak zrobie;-) spokojnie cięzarne;-) Bo stres dzieciom szkodzi;-):tak:

Karolciak babolu łatwo Ci powiedzieć!!

Mononoke w ciąży bekanie sto standard

Blondi zapisałam się tam do przychodni i jestem baaardzo adowolona. Mają super sprzet usg,fajnych ginów i położne. Gin jest dokładny a wizyta to 20-25 min

Mafia jak zwykle zmęczona:)) ale daje rade

WITAJCIE KOCHANE!!!!! nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, ale to ta co marudziła hehe dawno do Was nie zaglądałam, aż mi wstyd .... ale zaraz nadrobię wszytsko co tam słychać? mam nadzieję ze staraczek grono się zmniejsza <znaczy udało się zaskoczyć> Pozdrawiam i zyczę owocnych staranek!!!! Cmoki slę

reklama
Do góry