reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
rano zrobie test zobaczymy co wyjdzie.... spac nie moge czytam ksiazke na zmiane z gapieniem sie w monitor laptopa:D
chyba jak nie bedzie 2 kresek bede baaardzo zawiedziona....

oj Poziomki Poziomki jak zrobie test to pierwsze co napisze!!!! jak nie bedzie II kresek to 13.01 wyjmuje spirale i zgwałce mojego meża;) hahahah mam nadzieje jednak ze moja fasolka juz rosnie we mnie:)
a ty co nie śpisz??? ja w ciązy to 0 21 juz spalam:)
milo ze jestes mam przynajmniej z kim pogadac bo czas mi sie dłuuuzy a spac nie moge:(

Pobęde do ok 3 bo to moja godzina. W ciąży z Gabi też chodziłam nad ranem spać tak mi się zegar bio ustawia i nic z tym nie mogę zrobić. Poza tym od zawsze jestem nocnym stworzeniem:))

a jak tam Twoje dwa aniołki???? mocno daja ci popalic???? kopią mamusie???? wiesz jeszcze 2 bedzie 6:) i możesz zakładać żeską drużyne koszykarską;) moj mąż nie moze sie doczekac az zacznie z Kapselkiem w kosza grac;) jak ci sie udaje nadązać za małym 2 letnim szatanem ;) i szalejącą niemal nastolatką;) bedąc w ciązy??:D
POOODZIW:)

Nie mam wyjścia:-D do 2 latka dom jest przystosowany a Gocha jest strasznie dziecinna więc objawów nastolatki jeszcze nie ma. A bliźniaczki kopią jak pojedyńcze w 8 miesiącu tyle że na okrągło:-Dskończyliśmy produkcję bo większej ilości juz nie ogarne:-D

hahahaha no nieźle ja jestem przerażona jak pomysle ze moj szatan zaraz zacznie chodzic:D i wszystko ruszać ściągać:D itd;) ale chcialabym zeby miedzy dzieciakami byla jak najmniejsza różnica wieku:) dopero po 1 a mnie non stop sisi sie chce:( ale najlepiej zrobic test po spaniu co nie?

reklama
dla pewnosci zrobie po spaniu;) wiesz nadgorliwość:D:pP
boje sie ze jesli to nie ciąża to cos ze mna nie tek jest... czuje skurcze macicy... i siusiam czesto i pije duzo i jestem taka "rozdygotana w środku" i czasem jak cos zjem to mi niedobrze ( przy pierwszej ciązy nie mialam nudnosci nie wymiotowalam) ale nie wymioruje, dzis bylo mi słabo.... niby na ciąze wszystko ale test negatywny i te plamienia:(

Do góry