reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Czesc dziewczynki, wybaczcie ze mnie dzisiaj nie bylo ale mialam zwariowany dzien, opisze wam jutro bo po pracy wracam do lozka - mam bezwzgledny nakaz siedzenia w lozku do poniedzialku :D

Kamia serdecznie gratuluje! Najwazniejsze ze zdrowy ;p

kahaka do lekarza i to juz!!!!!!

karolciak trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszego tesciora

ps. zrobilam sobie dzisiaj drugi test ciazowy - ale grubasne dwie krechy, masakra , ta ciazowa to nawet wyglada na grubsza od tej zwyklej :D
nie mdlilo mnie dzisiaj, rano na chwile mialam tylko takie dziwne uczucie a potem spokoj, tylko brzuch czasami boli, takie ciagniecie od czasu do czasu w podbrzuszu
i cyce bolaaaaaaaaaaaaaaaaaa o mamo mam wrazenie ze dzwigam 100 kg a one nawet nie wygladaja na wieksze:/ dziwne

Napisze wiecej jutro po pracy bo teraz to juz tylko kapciu kapciu i lulu
Buziaki kochane :*:*:*:*:*

reklama
Cięęęęęęęęężko ale poza tym dobrze nawet:) Dziewczynki się cieszą tatuś też bo tylko ja chciałam chłopaków:D
Faktycznie nie wyjaśniłam co to beta a właściwie bhcg

tylko nie wiem czy możliwe jest utrzymanie ciąży i wyjęcie wkładki:/

Martusia wszedzie pisza ze linea negra jest objawem ciazy ale ona pojawia sie dopiero w 6 miesiacu:/ sutki tez ciemnieja ok 3 miesiaca

Mononoke KOLOROWYCH a może to jednak bliźniaki;))))))

Ostatnia edycja:
Kamia i poziomki-mam niedyskretne pytanie ;) Czy wiecie kiedy dokładnie miałyście owu i kiedy seks w którym zaciążyłyście? Chcę sprawdzić jak to się ma ze wskazówkami co do planowania płci...

Martusia85 dzieki naprawde fajnie opisane:D
Poziomeczko nie wszystko stracone:D moj Kacer do dnia porodu byl dziewczynka:D pewnie różowych niedrapek nigdy mi nie wybaczy:D
co dowyjecia spiralki jak juz jest ciąza to jej sie nie wyjmuje bo jest 90% na poronienie:( spiralka po prostu sie odgina i jest wydalana z łóżyskiem:) te wszystkie bajeczki o wrastaniu spiralki w dziecko to bajki:) nie mozliwe do realizacji ( z punktu biologicznego i kazdego innego:) )

Wiesz co niestety nie bardzo wiem bo ten cykl był luuuuźny i na nic nie zwracałam uwagi a Kamia przeciez bezplodna;DD

Mafia 2 ginow powiedzialo że córki:D
No cóż teraz czekam na wnuki a właściwie wnuków bo co mi pozostało hihihihi

Co do ciąży z wkładka to słyszałam ale nie takie straszne historie

Ostatnia edycja:
poziomki mnie badalo 6 roznych ginów przez ciąże w tym 2 zaraz przed cieciem jak mnie przyjmowali do szpitala
kazdy mowil ze bedzie córka a mialam taaaakie piekne kiecki :D:p no cóż płakałam, rozdawałam i sprzedawalam:p
jak mowi babcia mojego meża.... ze k... ( nazwisko) potrafią robic tylko synów:D
ja marze o córeczce:)

ja bardzo chcialam miec pierwszego synka:) jak sie okazało ze córa wiadomo tez sie cieszylam mimo ze wolalam malego posiadacza ślicznych jajek:) hahaha
babcia tesciowa mama i ogolnie rada starszych w rodzinie zawiedziona byla ze jednach jest chlopak mimo ze maja wszyscy fioła na jego punkcie wyczekiwana jest dziewczynka:D wiesz kitki budciki kokardki warkoczyki i te wszystkie takie tam:D
wiec ja sie nastawiam na natepna dziewczynke:D moze jakies rady;) hhahaha
na necie mozna przeczytac baaardzo ciekawe artykuły o np pozycjach na spłodzenie dziweczynki i na inne na chłopca na diete na dziewczynke i analogicznie na chłopca:D:D:D mozna popłakac sie ze smiechu:D

Co do rady trzeba by mojego M spytać a mięsa nie jje :-D
Ja nie jestem zwolenniczką cukierkowych dziewczynek może dlatego e sama nie jestem:sorry: ale Gocha to rasowa barbi a Gabi jak na razie mały gangster,ciekawe co z bliźniaczek wyrośnie:-D

reklama
bedziesz miala niezła mafie w domu:D kacper jak sie w mame wda to bede miala malego terroryste w domu:D juz sie taki cwaniak robi ze jak zabierzesz cos jak sie bawi to krzyk:D ubrac sie nie daje bo kreci sie pieluche ledwo zakładam:D az strach sie bac co bedzie dalej:D

Do góry