reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A skąd mają się dowiedzieć, że jestem w ciąży?

Musze to przemyśleć, przeliczyć. Zresztą nie wiem, czy z tym chorobowym to tak jest na 100%.

reklama
Hej Dziewczątka
Ledwo nadrobiłam wasze posty, ale już jestem na bieżąco :happy:
Kahaka, z tym zasiłkiem chorobowym to jest tak jak mówisz na 99%. Dla pewności może zadzwoń i się upewnij w zusie, ale moja koleżanka tak ciągnęła zwolnienie lekarskie jeszcze 3 miesiące po tym jak rozwiązano jej umowę o pracę i dzięki temu miała jakieś pieniądze dopóki nie znalazła sobie innej pracy. Z tego co wiem, to ważne jest żeby mieć min. 30-dniowe ubezpieczenie wcześniej. Także nie smutaj się i powodzenia. Może lepiej poodpoczywać w domu z zasiłkiem chorobowym, niz naginać się w nowej pracy. No ale wiadomo, twoja decyzja.
Kamia - baradzo gratuluję synka. Zobaczysz że szybko się przestawisz z różowych sukienek. A takiej miłości i uwielbienia jakim obdarzy cię twój syn, nie doznasz chyba od żadnego mężczyzny ;)
Karolciak, jutro specjalnie zajrze na BB żeby sprawdzić jak twój teścok. Trzymam &&&&&.
Za pozostałe dziewczyny zresztą też. heheh no i za siebie również ;) U mnie już po owu, czekam na efekty tak ok 15-18 stycznia się wyjaśni.:rofl2:
Trzymajcie się cieplutko

dobrze kahaka że już lepiej:-)
dziękuje kochane za gratki:-) szczerze mówiąc jestem trochę oszołomiona:-) nawet nie że to chłopczyk ale, że już wiem kto tam jest:-) nagle wszytsko się krystalizuje:-) MAM SYNKA!!!!!!!!!!!aaaaaaaaa
martusia właśnie nie bardzo:-) trwają ostre debaty;-)
a jak stwierdził lekarz: "macie jeszcze tyle czasu że i córeczka też się zrobi;-)"
wiecie co ja jak ja ale ta radość mojego;-) bezcenna:-D
nikita trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Ostatnia edycja:
reklama
czesc:)

mam taki mały problem... mam synka 9 mies i od 6 jestem zakreconą posiadaczką spiralki... od kilku dni mam objawy ciąży... albo duzo jem albo mi niedobrze... mam wieksze pragnienie i jestem taka rozdygotana czuje male skurcze podbrzusza... mam plamienia ale normalnego okresu nie widac... zrobilam test co prawda o 20 i wyszedł negatywny... drugi czeka na poranne badanie, dzis spalam 15h!!!! i gdyby nie mąż zadzwonił to spałabym dalej
umówiłam sie na wizytę do mojego gin na 13.01 ale martwię się
jestem po cc i spirala miala mnie zabezpieczyc na dodatek naczytalam sie na BB i nie tylko o ciążach ze spirali i Bóg wie czego jeszcze i sie normalnie boooje

Do góry