reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

a u mnie lipa, wszystko przygotowane, a jest tylk oroberta siostra (ktora poszla spac) i my, no ale mam nadzieje, ze sie impreza rozkreci o polnocy, jak nie, to ide spac :-p

I DO SIEGO ROKU KOCHNE :* i bobaska dla kazdej ;-)

reklama
Ja juz nie mowie nic, zdziwienie roku nadeszło .... brak mi slow, pobeczalam sie :)
Zobacz załącznik 313334

ta druga widac bardzo wyraznie na zywo, niestety moj telefon juz dawno przestal byc cudem techniki ;)
rany ale jaja :D

Mononoke FANTASTYCZNIE!!!!!!!!!! ZDRÓWKA ZDRÓWKA ZDRÓWKA
(przepraszam że dopiero teraz ale M zjechał do domu i chcielimy razem poiedzieć)
Teraz jak najszybciej do gina:*******

Dziewczynki DUŻO ZDRÓWKA BOBASÓW RADOŚCI I WSZYSTKIEGO CZEGO PRAGNIECIE OD POZIOMEK:**

Kochane jak moge czegoś chcieć na 2011 to sn !!!(trzymajcie kciuki);-) i oczywiście zdrowych dzieciaków

Ostatnia edycja:
z tymi bolami to juz sama nie wiem niektorzy mowia ze to normalne inni zeby nie lekcewarzyc
mi np lekarz powiedzial zebym duzo odpoczywala jak sie nasila bole i niedaj Boze pojawi sie plamienie to lezec i jeszcze raz lezec, mialam juz lekkie plamienie i dostalam luteine

ale jak tu odpoczywac?- wczoraj 6.230 pobudka na 9 trzeba dostac sie do pracy a w domu po pracy bylam o 20tej- gdzie zamylamy o 17! przyszedl jeden taki patafian i siedzal do 18! ech a dzis pobudka 6.00 spac mi sie chce...

Może czas pomyśleć o l4??
A żadnych bóli w ciąży nię nie lekceważy!! Jeżeli no-spa nie i odpoczynek nie pomagają trzeba iść do lekarza.To taki najłatwiejszy test.

mama nie masz litosci dla dziewczyn D: Wszystkie pewnie gdzies spia na ziemi po imprezach a Ty bys juz wszystkie obudzila :D Ja juz na nogach bo sylwka skonczylismy o 3 :D Teraz sprzatanie i opieka nad mezem :D - strul sie, pierwszy raz w zyciu mimo ze nie pil duzo, nawet powiedzialabym ze bardzo malo :/
Ale dobra zona bedzie dbala :D

MONONOKE- cześć ciężaroweczko:))
mi sie wydaje,ze u mnie jednak nic z tego...

ostatnia tempka 37 potem 36.8 wczoraj 37 a dziś 36.9
za tydzień termin @ to powinno byc ponad 37 gdyby sie udalo;/;/

ni nic ,trzeba czekać..

reklama
Dzień dobry!
Właśnie wstałam :-) ale z sylwestra wróciliśmy wcześnie, bo po 1, ale taka senna byłam, że i tak bym nie wysiedziała. Było całkiem sympatycznie.
mama, z ta temperaturą to nigdy nic nie wiadomo - zobacz mój ciążowy cykl z badaniami - 28dni
Mononoke,
jak tam mamuśka? :-D

Wiecie co, w nocy przez sen chyba miałam orgazm :-p:zawstydzona/y: I teraz troche się boje, czy to nei zaszkodzi Fasolce.

Do góry