reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

a u mnie lipa, wszystko przygotowane, a jest tylk oroberta siostra (ktora poszla spac) i my, no ale mam nadzieje, ze sie impreza rozkreci o polnocy, jak nie, to ide spac :-p

I DO SIEGO ROKU KOCHNE :* i bobaska dla kazdej ;-)

reklama
Ja juz nie mowie nic, zdziwienie roku nadeszło .... brak mi slow, pobeczalam sie :)
Zobacz załącznik 313334

ta druga widac bardzo wyraznie na zywo, niestety moj telefon juz dawno przestal byc cudem techniki ;)
rany ale jaja :D

Mononoke FANTASTYCZNIE!!!!!!!!!! ZDRÓWKA ZDRÓWKA ZDRÓWKA
(przepraszam że dopiero teraz ale M zjechał do domu i chcielimy razem poiedzieć)
Teraz jak najszybciej do gina:*******

Dziewczynki DUŻO ZDRÓWKA BOBASÓW RADOŚCI I WSZYSTKIEGO CZEGO PRAGNIECIE OD POZIOMEK:**

Kochane jak moge czegoś chcieć na 2011 to sn !!!(trzymajcie kciuki);-) i oczywiście zdrowych dzieciaków

Ostatnia edycja:
z tymi bolami to juz sama nie wiem niektorzy mowia ze to normalne inni zeby nie lekcewarzyc
mi np lekarz powiedzial zebym duzo odpoczywala jak sie nasila bole i niedaj Boze pojawi sie plamienie to lezec i jeszcze raz lezec, mialam juz lekkie plamienie i dostalam luteine

ale jak tu odpoczywac?- wczoraj 6.230 pobudka na 9 trzeba dostac sie do pracy a w domu po pracy bylam o 20tej- gdzie zamylamy o 17! przyszedl jeden taki patafian i siedzal do 18! ech a dzis pobudka 6.00 spac mi sie chce...

Może czas pomyśleć o l4??
A żadnych bóli w ciąży nię nie lekceważy!! Jeżeli no-spa nie i odpoczynek nie pomagają trzeba iść do lekarza.To taki najłatwiejszy test.

mama nie masz litosci dla dziewczyn D: Wszystkie pewnie gdzies spia na ziemi po imprezach a Ty bys juz wszystkie obudzila :D Ja juz na nogach bo sylwka skonczylismy o 3 :D Teraz sprzatanie i opieka nad mezem :D - strul sie, pierwszy raz w zyciu mimo ze nie pil duzo, nawet powiedzialabym ze bardzo malo :/
Ale dobra zona bedzie dbala :D

MONONOKE- cześć ciężaroweczko:))
mi sie wydaje,ze u mnie jednak nic z tego...

ostatnia tempka 37 potem 36.8 wczoraj 37 a dziś 36.9
za tydzień termin @ to powinno byc ponad 37 gdyby sie udalo;/;/

ni nic ,trzeba czekać..

reklama
Dzień dobry!
Właśnie wstałam :-) ale z sylwestra wróciliśmy wcześnie, bo po 1, ale taka senna byłam, że i tak bym nie wysiedziała. Było całkiem sympatycznie.
mama, z ta temperaturą to nigdy nic nie wiadomo - zobacz mój ciążowy cykl z badaniami - 28dni
Mononoke,
jak tam mamuśka? :-D

Wiecie co, w nocy przez sen chyba miałam orgazm :-p:zawstydzona/y: I teraz troche się boje, czy to nei zaszkodzi Fasolce.

Do góry