reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ja juz nie mowie nic, zdziwienie roku nadeszło .... brak mi slow, pobeczalam sie :)
Image004.jpg

ta druga widac bardzo wyraznie na zywo, niestety moj telefon juz dawno przestal byc cudem techniki ;)
rany ale jaja :D

reklama
aż podskoczyłam na łóżku z radości:-)
jeeeeeeeeeeeeeeest:-)
HURA!!!!!!!!!!!
gratuluje kochana:-)
ale wiesz że nie jestem zdziwiona bo ja to czułam po prpstu czułam :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

mononokeeeeeeeeeee- gratki jak nie wim co!!!!widzisz &&&&&&&&&&&&&
&&&& mamine pomogly!!
Bardzo sie cieszę-placz kochana:):)

cudownie-mam nadzieje,ze dolączę do ciebie!!

Napisz mi kochana jakie mialas objawy bo ja nastepna do testowania :):)

Dziewczyny normalnie strasznie sie ciesze :) Dziekuje wam za trzymanie kciukow, za fluidki za wiare i za to ze jestescie ze mna caly czas :) KOCHANE JESTESCIE :*:*:*:*:* Mam prosbe, badzcie dalej ze mna i dalej trzymajcie kciuki bo to narazie poczatek drogi i nie chce znowu odpasc po tygodniu jak we wrześniu :(

ps. Bardzo prosze o liste najlepszych ciazowych sposobow na przeziębienie! Bo mnie kicha, smarka i rano troche kaszle bo z zatok przez noc mi te syfy schodza jeszcze :>

PS2. nie mam zadnych objawow, wczoraj mnie bolal brzuch jak na @, piersi w sumie sa takie jak zawsze, nie jest mi niedobrze, jem normalnie, nie chce mi sie strasznie spac,zgagi brak, no nic mi sie nie dzieje takiego .... moze przyjda objawy a moze nie :D Kahaka jak myslisz?:>

Ostatnia edycja:
rada położnej( jak ją pytałam): o ile się da w I trym żadnych gripexów, ibipromów itp. więc domowe sposoby, ciepełko, mleko miód itp
Kochan pewnie że trzymamy:-) ja wierze, ze limit nieszczęścia w tym roku wyczerpał się u Ciebie we wrześniu więc teraz musi być już tylko dobrze:-) chuchaj i dmuchaj na siebie:-)a dla twojej fasolci big buziak ode mnie i mojego bobasa:-) ono też chyba trzyma kciuki bo od rana mi tak harce wyprawia;-)

Mononoke, ja Cię wspieram całym serduchem, bo przeszłam to co Ty. I nastaw się na schizy i zamęczanie całej rodziny ;-)a na katar i zatoki (też mnie męczy od 3 dni) polecam inhalacje z naparu z szałwi. Ja biore 2 saszetki i w misce parzę i wdycham. I kupiłam w aptece kropelki do nosa Euphorbium - są bezpieczne. Trochę to podziałało wszystko, bo katar mam mniejszy. A na ból gardła możesz sobie kupić Tantum Verde albo syrop Stodal.
A co do objawów to nigdy nic nie wiadomo. Ja Ci życzę, żebys miała chociaż jeden malutki objaek, to nie bedziesz nas męczyć tak jak ja was męczę ;)

reklama
Nie no nie biore zadnych gripexow i takich tam, nie nie nie ... tylko z domowych sposobow nie wiem co - wygrzewam sie codziennie, w nocy spie w bluzie zeby sie wypocic nawet :> pije jak najcieplejsze herbatki i codziennie raz dziennie multivitamine z witamina c - takie rozpuszczalne cos ale nie wapno :> no i folik obowiazkowo :> co prawda w tym miesiacu chyba z 2 razy go zapomnialam ale biore go od pol roku albo i dluzej wiec 2 dni to chyba nie problem :>

Do góry