reklama
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
aż podskoczyłam na łóżku z radości:-)
jeeeeeeeeeeeeeeest:-)
HURA!!!!!!!!!!!
gratuluje kochana:-)
ale wiesz że nie jestem zdziwiona bo ja to czułam po prpstu czułam :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
jeeeeeeeeeeeeeeest:-)
HURA!!!!!!!!!!!
gratuluje kochana:-)
ale wiesz że nie jestem zdziwiona bo ja to czułam po prpstu czułam :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
mama05
prrrryy szaaaalona :))
mononokeeeeeeeeeee- gratki jak nie wim co!!!!widzisz &&&&&&&&&&&&&
&&&& mamine pomogly!!
Bardzo sie cieszę-placz kochana
cudownie-mam nadzieje,ze dolączę do ciebie!!
Napisz mi kochana jakie mialas objawy bo ja nastepna do testowania
&&&& mamine pomogly!!
Bardzo sie cieszę-placz kochana
cudownie-mam nadzieje,ze dolączę do ciebie!!
Napisz mi kochana jakie mialas objawy bo ja nastepna do testowania
Dziewczyny normalnie strasznie sie ciesze Dziekuje wam za trzymanie kciukow, za fluidki za wiare i za to ze jestescie ze mna caly czas KOCHANE JESTESCIE :*:*:*:*:* Mam prosbe, badzcie dalej ze mna i dalej trzymajcie kciuki bo to narazie poczatek drogi i nie chce znowu odpasc po tygodniu jak we wrześniu
ps. Bardzo prosze o liste najlepszych ciazowych sposobow na przeziębienie! Bo mnie kicha, smarka i rano troche kaszle bo z zatok przez noc mi te syfy schodza jeszcze :>
PS2. nie mam zadnych objawow, wczoraj mnie bolal brzuch jak na @, piersi w sumie sa takie jak zawsze, nie jest mi niedobrze, jem normalnie, nie chce mi sie strasznie spac,zgagi brak, no nic mi sie nie dzieje takiego .... moze przyjda objawy a moze nie Kahaka jak myslisz?:>
ps. Bardzo prosze o liste najlepszych ciazowych sposobow na przeziębienie! Bo mnie kicha, smarka i rano troche kaszle bo z zatok przez noc mi te syfy schodza jeszcze :>
PS2. nie mam zadnych objawow, wczoraj mnie bolal brzuch jak na @, piersi w sumie sa takie jak zawsze, nie jest mi niedobrze, jem normalnie, nie chce mi sie strasznie spac,zgagi brak, no nic mi sie nie dzieje takiego .... moze przyjda objawy a moze nie Kahaka jak myslisz?:>
Ostatnia edycja:
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MONONOKE- pisz objawyyyyy
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
rada położnej( jak ją pytałam): o ile się da w I trym żadnych gripexów, ibipromów itp. więc domowe sposoby, ciepełko, mleko miód itp
Kochan pewnie że trzymamy:-) ja wierze, ze limit nieszczęścia w tym roku wyczerpał się u Ciebie we wrześniu więc teraz musi być już tylko dobrze:-) chuchaj i dmuchaj na siebie:-)a dla twojej fasolci big buziak ode mnie i mojego bobasa:-) ono też chyba trzyma kciuki bo od rana mi tak harce wyprawia;-)
Kochan pewnie że trzymamy:-) ja wierze, ze limit nieszczęścia w tym roku wyczerpał się u Ciebie we wrześniu więc teraz musi być już tylko dobrze:-) chuchaj i dmuchaj na siebie:-)a dla twojej fasolci big buziak ode mnie i mojego bobasa:-) ono też chyba trzyma kciuki bo od rana mi tak harce wyprawia;-)
Mononoke, ja Cię wspieram całym serduchem, bo przeszłam to co Ty. I nastaw się na schizy i zamęczanie całej rodziny ;-)a na katar i zatoki (też mnie męczy od 3 dni) polecam inhalacje z naparu z szałwi. Ja biore 2 saszetki i w misce parzę i wdycham. I kupiłam w aptece kropelki do nosa Euphorbium - są bezpieczne. Trochę to podziałało wszystko, bo katar mam mniejszy. A na ból gardła możesz sobie kupić Tantum Verde albo syrop Stodal.
A co do objawów to nigdy nic nie wiadomo. Ja Ci życzę, żebys miała chociaż jeden malutki objaek, to nie bedziesz nas męczyć tak jak ja was męczę
A co do objawów to nigdy nic nie wiadomo. Ja Ci życzę, żebys miała chociaż jeden malutki objaek, to nie bedziesz nas męczyć tak jak ja was męczę
reklama
Nie no nie biore zadnych gripexow i takich tam, nie nie nie ... tylko z domowych sposobow nie wiem co - wygrzewam sie codziennie, w nocy spie w bluzie zeby sie wypocic nawet :> pije jak najcieplejsze herbatki i codziennie raz dziennie multivitamine z witamina c - takie rozpuszczalne cos ale nie wapno :> no i folik obowiazkowo :> co prawda w tym miesiacu chyba z 2 razy go zapomnialam ale biore go od pol roku albo i dluzej wiec 2 dni to chyba nie problem :>