reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
hello:-)
mama jak samopoczucie:-) już po czy przed spacerkiem z dzieciaczkami:-)?
nikita no to działajcie działajcie w sylwka:-) dopinguje ostro:-)
misia jakie Ty masz bajeranckie suwaczki:-)

mama, dzięki za radę, męza wyślę do apteki zaraz.
Mononoke, marudko moja! Czekaj, czekaj, czekaj...I nie nakręcaj się negatywnie. Zrób jutro normalnego sikacza, a tak to tylko gdybanie.
Nikita, hej hej, owocnego sylwestrowego seksiku ;-)
Kamia, ale masz niskie cisnienie, 90/60:szok: dobrze, że nidługo wizytę masz. I namów gina, żeby Ci zrobił usg, może bobas pokaże co ma między nóżkami:tak:

Ja leżę w łóżku. Mam nadzieję, że jutro mi będzie lepiej, bo mam chęć na tego sylwestra. Mąż mi kupił Picollo brzoskwiniowe :-D

hello:-)
mama jak samopoczucie:-) już po czy przed spacerkiem z dzieciaczkami:-)?
nikita no to działajcie działajcie w sylwka:-) dopinguje ostro:-)
misia jakie Ty masz bajeranckie suwaczki:-)
Ah :) ja wiem :)hehehe.... niestety humorek nie tak bajerancki jak suwaczki... 1słowe zdycham :(:( macie moze jakis patent na nudnosci? bo umieram :(

no takie miałam przed ciążą, kiedyś jak byłam na jakiś tam badaniach i babka w recepcji tak mnie zdenerwowała że aż mi sie ręce trzęsły to za chwilę lekarka mierzyła mi ciśnienie i uwaga! podniesione na maksa miałam 120/80:-D a teraz w ciąży to 130 na coś tam to moja norma. no właśnie a poropo tego usg to powiedzcie jak lekarz sam nie zaproponuje to mogę go poprosić zeby mi zrobił czy raczej czekać aż on każe? bo zawsze to on mówił kiedy robimy usg
oj misia biedaku zaczęło się:-( mi pomogało (oczywiście nie naraz tylko albo albo):
1)odgazowana cola
2) biszkopty przed wstaniem z łóżka
3) banan
4) woda z dużą ilością cytryny
5) sucha bułka
6) albo ostatecznie po prostu sobie rzygnąć
trzymaj się kochana

Ostatnia edycja:
witam wszystkie!zaraz ide do sklepu bo trzeba jakies zakupy zrobic no i posprzatac mieszkanko.wiec mam co dzisiaj robic.u mnie 33 dc, wczoraj wieczorem zaczely bolec mnie cycki, tak jak zawsze przed okresem, wiec @ idzie duzymi krokami.mysle ze najpozniej dostane ja 4 stycznia.
kahaka szybkiego powrotu do zdrowia!lez i kuruj sie kochana.

KAMIA- do niedzieli mam meza w domu to On chodzi z dziecmina sanki:tak::-D:-D

KAHAKA- bardzo prosze-niech mąż leci ,zobaczysz -poczujesz roznice;-)

MONONOKE- &&&&&&&&& jesli bedziesz testowala;-)

NIKITA- przyjemych i owocnych starań:rofl2:

MISIA- powitać.mi na mdlosci pomagaly ciasteczka imbirowe przed wstaniem z wyrka:happy2:

no takie miałam przed ciążą, kiedyś jak byłam na jakiś tam badaniach i babka w recepcji tak mnie zdenerwowała że aż mi sie ręce trzęsły to za chwilę lekarka mierzyła mi ciśnienie i uwaga! podniesione na maksa miałam 120/80:-D a teraz w ciąży to 130 na coś tam to moja norma. no właśnie a poropo tego usg to powiedzcie jak lekarz sam nie zaproponuje to mogę go poprosić zeby mi zrobił czy raczej czekać aż on każe? bo zawsze to on mówił kiedy robimy usg
oj misia biedaku zaczęło się:-( mi pomogało (oczywiście nie naraz tylko albo albo):
1)odgazowana cola
2) biszkopty przed wstaniem z łóżka
3) banan
4) woda z dużą ilością cytryny
5) sucha bułka
6) albo ostatecznie po prostu sobie rzygnąć
trzymaj się kochana
Zaraz cos wypróbuje. Dziekuje Kamia...

ale pamiętaj jedno z tego;-) bo jak namieszasz to tylko szósta opcja Ci zostanie;-)
a poz tym w ciągu dnia staraj sie nie dopuścić żebyś zbyt długo była głodna bo wtedy mdłosci szlają na całego

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry