reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Brzuch juz mnie nie boli, tzn czuje go, ale nie boli. Wszystko odbywa sie jak co miesiac - boli w nocy boli rano, @ przychodzi popoludniu albo na nastepny dzien.... pffffff
Jak dzisiaj nie przyjdzie to zrobie jutro sikacza ale tylko po to zeby sie go pozbyc przed nowym rokiem i zaczac go bez testow owu i innych sikaczy :D
Wkurza mnie tylko to ze jak juz ta glupia @ miala przyjsc to mogla to zrobic wczoraj bo teraz to bede tanczyla na sylwestrze z podpaska :/ pffffff
$#%&^*(*&^%$#@#$%^&*(&^%$#!!!!

Nikita, odzywaj sie czesto babolku! Nie zostawiaj nas

mama, Kamia, Nikita, kahaka
dzieki Kochane:*

reklama
Mononoke, właśnie na 28dni trafiłam na wykres dziewczyny, której na koniec cyklu testy owu wychodziły negatywne, a test ciążowy pozytywny :-)

Rozgazowana kola :) hehe... teraz siedze i wcinam lody :)
Kamia a ty jak sie czujesz?
Mam pytanko jestem w 6 tygodniu C. Kiedy powinnam dostać plamienia i czy w ogóle musi przyjsc...Bo jak narazie go nie ma i sie nawet nie zapowiada by przyszlo...

kochana ale jakie plamienia?
rozgazowana cola to jest hit ale musiałam to pić w ukryciu przed mama;-) bo ona uważa że to największe świństwo jakie może być:-D
ogólnie dobrze, ale znów mnie głowa boli:-( i znów mi się spać chce:-D ja tą ciąże o głównie prześpię:-D idę sobie ciepłą kąpiel zrobić:-)

Cześc dziewczyny...czytam Was od rana i tak myśle jakie Wy jestescie ze soba juz zwiazane a ja taka na boku tak zadko moge tu zagladac;-(
Mononoke ja mam okresu dostac 4 stycznia i mysle czy zatestowaqc w sylwestra..zeby nie pic gdyby cos...ale z drugiej strony jakos nie wierze ze ktos by we mnie zamieszkal wiec nie ma sensu...;-(
Poziomki super córeczki:D:D
Misia ciesz sie z tych mdłości bo nie jedna by chciala byc na Twoim miejscu;-)
Kahakajak tam samopoczucie? kiedy wizyta u ginka?:)

Przy zagnieżdżeniu sie fasolki najczesciej wystepuje plamienie..
Przy pierwszej ciązy je miałam a teraz nic,a nic ...
Ja juz po kąpieli :) a i nie martw sie mam to samo... od 2 dni non stop śpie... z przerwami oczywiscie na wejscie na forum:)

reklama
Do góry