reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dziewczyny-czy skok temp oznacza owu czy jest trochę przed?

Dodam, że zaczęło mnie podbrzusze boleć-ale zawsze czułam raczej ból któregoś jajnika... niż całego podbrzusza

Ostatnia edycja:
reklama
kwiatuszku ja tez mialam wielokrotnie takie akcje ze z bolu nie moglam wytrzymac i ladowalam w szpitalu na zastrzykach. Kiedys pani ginekolog do ktorej chodzila moja mama zapisala mi lek o nazwie AULIN .... no i juz mnie nie bolalo. Teraz miesiaczki mam mniej bolesne i wystarczy mi VEGANTALGIN. Wazne jest zeby w te pierwsze dni brac tabletke jak juz powolutku zaczyna bolec, bo jest wieksza szansa na to ze przejdzie, potem jak juz sie rozkreci to Ci nic nie pomoze.
Jestem z Toba, a mnie to czeka albo jutro, albo pojutrze albo w nowy rok.... juz sie doczekac nie moge :/ Zrobilam nawet zapasy podpasek :D

POZIOMKI- ja Ci dam po 30 to juz z górki!!! [FONT=&quot]
a032.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif

to mloda bylaś jak urodzilaś Gosie..:)
[/FONT]

mama złośc piękności szkodzi:)) Przecież napiękniejsze kobiety świata są po 30:tak:

OOOOOOOOOOj tak po porodzie przechodzi:-)

ja zanim zaczelam brac tabl. anty to zwijalam sie strasznie z bolu, nie potrafilam wrocic ze szkoly do domu.lalo sie tez ze mnie niezle.meczylam sie tak z 6 lat. jak zaczelam brac tabl. anty to czulam sie juz super a jak przestalam je brac to teraz mam podobnie jak z tabl. praktycznie roznicy nie ma. no moze bardziej nerwowa jestem.a od odstawienia minal juz rok i pol miesiaca.wiec mi te tabl. chyba na te okresy pomogly.

reklama
Do góry