reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Misia i jak? Czekam na Twoj wynik....!!!

Dziewczyny, cierpie straszne katorgi za moje swiateczne obzarstwo albo za nie-odmawianie-kochanym-ciociom-ich-przepysznych-smakolykow. Od rana mi niedobrze i glowa leci na klawiature...a dzisiaj taaaaaki pracowity dzien. Buziaki dla Was!:* :)

reklama
Witam moje kochane.Przepraszam ze tak dlugo czekałyście ale niedawno co wstałam.
Zrobiłam juz test i wysyłam wam zdjęcie moich II mocnych i pięknych kreseczek.. :)

widzisz a mowilam ze betka byla ujemna bo zarodek zagnizdzony nie był pisz szybko co to za tescik i dziewczyny co ja mam zrobic dalej nie mam @ tylko plamienie

misia plamiłas moze no i wielkie gratki mowilam ze sie uda!!!!!!!!!

dawaj tu fluidki

Anulka, mam nadzieję, że ten brak objawów to nic złego. Chociaż dziś cały dzień źle się czułam, ciężko mi było na żołądku, może coś się zaczyna. Obliczyłam sobie, że w dniu usg mój Bąbel powinien mieć ok 2,5 cm.

Kahaka nie mysl tyle na zle ja nawet zapominam ze w ciazy jestem :) ja tez myslalam ze dzidzius bedzie mial ze 2,5 a mial 3.5 ponad glowa do gory bo ci wybije te czarne mysli no :):):)

anulka moglabys mi odpisac na mojego poprzedniego posta ja nadal tylko plamie a dzis temp36,7

moja tempka byla rozna raz wysoka raz niska plamienia w ciazy na poczatku sie zdarzaja... jesli mialabys pod reka lutke alboi dupka mozesz wziasc nie zaszkodzi a moze pomoc ja od poczatku jestem na lutce i jest ok jak narazie odpukac w niemalowane...

reklama
niestety nie mam nie wspomagalam sie zadnymi wczoraj robilam test byl ujemny ale moze to za wczesnie juz nie wiem zob co bedzie sie dzialo dalejchcialam wkleic moj wykres ale nie moge wejsc na stronke jak sie uda to wkleje

Do góry