reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Wierz mi lepiej jest zobaczyc jedna kreske niz dwie a potem po kilku dniach radosci stracic fasolke, to dopiero ból, dlatego ja do tych pojedynczych kresek nie podchodze juz z takim zalem i smutkiem, choc w glebi duszy kluje mocno w serducho....
Nie martw sie, bedzie dobrze:*

reklama
misia ja na Twoim miejscu zrobilabym ten test, bo tak jak mowi Martusia im dalej tym wieksze rozczarowania. sama wiem po sobie ze jak okres mi sie spoznial 2 dni to potem chodzilam bardziej nakrecona a jak przylazla @ to byl wiekszy placz.a u Ciebie moze sie udalo i bedziesz sie cieszyc juz 1 dzien wczesniej.
Anulka piekne zdjecie dzidzi.ale ten czas szybko leci.
Kwiatuszek o ile pamietam to tobie w tym cyklu owulka sie przesunela.wiec moze masz jeszcze z 2 dni.

Witam Was poświątecznie;-) Mononoke jedz i nie zaluj ja sobie tez nie domawiam w nosie mam te wszytskie diety czasami zle sie czuje w swojej skorze ale co tam:p szkoda zycia;-) heh a widze juz odliczasz do Wielkanocy:D chyba tylko swietami zyjesz:D

Czesc karolciak, co u Ciebie?
Do czegos musze odliczac, przynajmniej jest jakis cel ... lepsze to niz gapienie sie codziennie ile mi zostalo dni do konca cyklu, i tak jest to moja pierwsza mysla rano :/

Hej Kobitki:-)
Mononoke
ja noszę rozmiar 40/42, ale częściej 42;-).
Do mnie wczoraj przyszła @, w Wigilię wzięłam ostatnia lutkę i po 1,5 dnia się pojawiła. Ciekawa jestem jaki ten cykl będzie. Od 14dc mam brać lutkę przez 10 dni.

Agusia to super - @ sie zaczyna regulowac :) No to mozna sie starac na calego ;p Ja juz tez czekam na @ bo po tym dzisiajszym tescie owu to mi sie odechcialo wszystkiego mimo ze jeszcze 4 dni to terminu @ ....
a 42 tez nosilam czasami jak jakies szersze swetry bralam :D

U mnie to samo co w kazdym cyklu czyli znowu sie zaczynam nakrecac...pozniej znou bedzie rozczarowanie i tak w kółko...a tak to Świeta szybko zlecialy znowu sie dowiedzialam ilu zjanomych spodziewa sie dzidziusia i prawie co tyidzen w moim otoczeniu ktos fasolkuje wiec mnie.....;-/ ale co zrobic....czekam i czekam...moze mnie to cierpliwosci nauczy:(

Mononoke ciesze się, bo w tamtym roku @ przyszła w sylwestra i fajnie nie było. Ale dałam rade;-). Mam nadzieję że się moje cykle wreszcie uregulują, bo już mam dość być opuchniętą itp itd. Staramy się cały czas, ale bez nakręcania. Ja z dzidzia chce poczekać do ślubu ( wrzesień 2011- taka data mi się podoba:-)). Ale co ma być to będzie, najwyżej ślub będzie wcześniej i już;-).

reklama
Ja na poczatku, jeszcze przed slubem sie stresowalam ze za wczesnie, ze praca, ze studia ze to tamto, a teraz to mam wszystko w nosie byleby byla fasolka i byla zdrowa. Cala reszte mam gleboko w nosie, albo jeszcze glebiej w pupie! :p

Do góry