reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Mononoke co ma być to będzie:-). Czy z fasolką czy bez ślub i tak będzie i tak;-). Masz rację najważniejsze żeby była dzidzia była zdrowa:-), a reszta jest mało istotna:-p

Dziewczyny widze że pomimo braku fasolek wieści dobre,leki działają cykle wracają do normy.BĘDZIE DOOOBRZE;-)

Ja normalnie noszę 44 przy wzroście 176cm:tak: weszłąm na wage i okazało się że 1 kg mam mniej:szok: Normalnie ciąża bliźniacza to dieta cud!!! Po porodzie będe miała r40 :-D

nie wiadomo jeszcze wstrzymaj sie ja robilam w dzin @ i tescior nie wychodzil a jestem zywym przykladem ze jednak cuda sie zdarzaja :)

wlasnie myslalam o tobie i twojej sytuacji narazie tylko sluz ale pewnie przyjdzie @ a ty mialas cos w sesie plamienia? zobacze jaka bedzie temp jutro

i tak jak mowi kasia moze owulke mialam pozniej

Ja też nie
Kahaka i Wszystkie Kobitki które brały lutkę pomóżcie mi!!!!!!!!!!!!
Mam brać lutke od 14dc ale czy ona nie zakłóci owulki?

Ostatnia edycja:
Anulka śliczny bąbelek, rośnie jak na drożdżach a co najważniejsze zdrowo rośnie:-) oby tak dalej:-) kiedy kolejna wizyta?
Kahaka czyli etap badań rozpoczęty:-) ja odkąd jestem w ciąży to mam wrażenie że tylko co chwilę do laboratorium biegam;-) tak wczoraj o Tobie myślałam, ze jak się martwisz tym brakiem objawów to może pójdź sobie wcześniej na wizytę do lekarza żeby się upewnić ze wszystko ok:-) bo wizytę masz na 11 tak?
Monooke no waga piękna:-) powodzenia przy pisaniu pracy:-)
Misia jak jesteś tyle po terminie @ to czekanie już nie wiele da bo dwie kreseczki albo będą (i oby tak było:-)) albo jak nie jesteś (czego nie życzę:-() to nie
Kamia-do jutra juz nie wiele czasu zostało. wkurze sie jak bedzie 1 krecha. dobrze ze wizyte mam na 3.01 to jbc wszystkiego sie dowiem...
Ja już na końcu czwartego tygodnia (przed terminem spodziewanej @ ) wymiotowałam nawet po wodzie mineralnej i byłam pewna, że w pracy zaraziłam się jelitówką, ale po 4 dniach zaczęłam coś podejrzewać, chociaż jeszcze nie było opóźnienia ale potwornie bolały mnie sutki przy każdym dotknięciu. Na teście wyszły dwie wyraźne krechy a beta następnego dnia 650 :)
agabre-gratuluje i ciesze sie twoim szczesciem.oby i mnie sie udalo...

misia ja na Twoim miejscu zrobilabym ten test, bo tak jak mowi Martusia im dalej tym wieksze rozczarowania. sama wiem po sobie ze jak okres mi sie spoznial 2 dni to potem chodzilam bardziej nakrecona a jak przylazla @ to byl wiekszy placz.a u Ciebie moze sie udalo i bedziesz sie cieszyc juz 1 dzien wczesniej.
Anulka piekne zdjecie dzidzi.ale ten czas szybko leci.
Kwiatuszek o ile pamietam to tobie w tym cyklu owulka sie przesunela.wiec moze masz jeszcze z 2 dni.
kacha10-tescior juz kupiony jutro testujemy. to juz w sumie 9dzien bez @. wiec bardzo sie zdziwie jak bedzie jedna krecha. mam wizyte na 3.01 wiec i tak sie wrazie czego dowiem...

A Wie któraś co mogą te bóle brzucha oznaczać??

Agusia, nie znam się na PCO...Ale progesteron wzięty przed owulacją może ją zablokować.
misia, trzymam mocno kciuki za pozytywny wynik testu! A co do bólów brzucha-jeśli to ciąża to pewnie rozciąganie macicy (o ile nie czujesz skurczy to wszystko ok).
Anulka, mam nadzieję, że ten brak objawów to nic złego. Chociaż dziś cały dzień źle się czułam, ciężko mi było na żołądku, może coś się zaczyna. Obliczyłam sobie, że w dniu usg mój Bąbel powinien mieć ok 2,5 cm.
Kamia
, tak wizytę mam 11.01. Już nie będę robić z siebie histeryczki i przekładać ;-)

Ja dziś odwiedziłam mojego chrześniaka :-D Ale jest fajny i piękny. I ma malutką siostrzyczke 2-miesięczną.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry