reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Misia GRATULUJE!!!!!!!! no nareszci edobra wiadomosc... :-)

u mnie nie zaciekawie, w drugi dzien swiat zlamalam noge i siedze uwieziona w bucie do kolalna, boli jak cholera, a na dodatek dostalam kupe lekow i zastrzyki na CALY MIESIAC, wiec chyna musze staranka odlozyc narazie :-( WYC MI SIE CHCE!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
moze zadzwon do gina i powiedz jaka sprawa mi w dzien @ test nie pokazywal plusa owu sie widocznie przesunela...beta tez nei wyszla bo mialam tylko 5,1 po 3 dniach od spodziewanej @... nie przemeczaj sie nie nadwyrezaj...moze idz do apteki niech ci dadza lutke a ty im dostarczysz recepte a kiedy mialas termin @??

powinna byc 26grudnia narazie nic nawet brzuch mnie nie boli choc myslalam ze dostane wczoraj rano bo bardzo mnie bolal mowie temp spadla to przyjdzie ale do 10 przestal bolec a pozniej wylecialo troche brudu i to na tyle poczekam jeszcze kilka dni najwyzej pojade do gina

te brudzenia mozesz miec tez z zagniezdzenia bo sie zdarza ze wystepuja poczekaj pare dni i zobaczysz ze test cie mile zaskoczy a jesli mozesz to duzo lez w razie "W"...ja mam lutke nawet bym ci wyslala:)
mnie brzuch tez nie bolal tylko piersi tydzien przed spodziewana @ zaczely bolec ... kazda kobieta jest inna badz dobrej mysli kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam za ciebie :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Misia kochana GRATULACJE!!!!! Byłaś pewniakiem i tak ;p

Kwiatuszku poki nie ma prawdziwej @ to glowa do gory:*

Katty kochana:*

A ja mam takie rewolucje w brzuchu ze do sylwestra chyba nie wstane z lozka... masakra :D

dzisiaj wtorek to dzwon jak cos to lec do apteki a w czwartek po wizycie dostarczysz recepte ... mozesz zadzwonic i powiedziec co i jak a moze jeszcze dzis cie przyjmie:)
chociaz leki da bo raczej nie stwierdzi najwyzej wczesna jak moj i za dwa tyg musialam isc to juz serduszko widzialam:)
a moja siostra cioteczna miala plamienia i zadzwonila do gina moja mama zalatwila leki w aptece i pozniej dostarczyla recepte i dzis maly ma 13 miesiecy zdrowy jak kon:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry