reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
czesc kobietki.
ja mam dzis 31 dc i zdanych objawow ani na ciaze ani na okres. Termin okresu mam na 1 stycznia, moze byc tez 2-go czy 3-go , wiec mam jeszcze czas.na ciaze raczej nie licze. mam takie silne przeczucia ze to nie jest moj czas i predko nie bedzie.wiec zamierzamy sie wyciszyc psychicznie i nie starac sie o dziecko pod wielka presja.testow owulacyjnych juz nie kupuje, po owulce przestalam mierzyc temp. i czuje sie z tym lepiej a w nowym cyklu nie wiem czy odwaze sie mierzyc temp.bedziemy sie kochac co 2 dni, poczawszy od 15 dnia cyklu do 25 dc, no i wtedy kiedy ochota nas najdzie.ja musze spasowac bo sie wykoncze psychicznie.10 stycznia mam wkoncu wizyte u ginki, ale jakos na wiele nie licze.chyba po tej wizycie zmienie sobie lekarke, bo ta bedzie przyjmowac raz w tyg. a zapisywac trzeba sie do niej 2 miesiace wczesnie, ja pobije rekord- bo na ta wizyte bede czekac ponad 3 miesiace.

misia wielkie gratulacje, zycze Ci spokojnej, zdrowej i radosnej ciazy!a ile sie staraliscie?
[/B]Katty wspolczuje Ci z powodu nogi, tez kiedys w zimie mialam gips na 3 tyg. do kolana, wiec wiem jaki to bol.zycze Ci szybkiego powrotu do zdrowia!
kwiatuszek nie chce cie nakrecac ale moze faktycznie owulka Ci sie przesunela i teraz to moze byc implantacja. musisz cierpliwie czekac.test mogl byc za wczesnie zrobiony.trzymam kciuki.

wlasnie czytalam ze jak jest implantacja to temp moze spasc troche ale mi tez za bardzo nie spadla ,ponoc nie ma reguly wiec czekanie,sama juz nie wiiem czy mnie boli teraz brzuch moze troszke trzeba czekac

Misia ogromne gratki:-)
Kahaka nie musisz znać się na PCO. Gin nie powiedział że mam na 100% PCO. Ja mam podejrzenia że u mnie to co innego jest. Ale co to nie wiem. Po nowym roku postaram się zrobić badania tarczycy. Już wiem że lutka zakłóci mi owulkę:-(.14dc to u mnie akurat będzie owulka. Więc na 2 miechy nici ze staranek o dzidzię:-(.
Katty :*. Jestem z Tobą serduszkiem i myślami. Wiem co to znaczy mieć nogę w gipsie. Miałam ją kilkanaście razy:-(. Ty musisz odłożyć staranka i ja (muszę wyregulować cykle). Więc jedziemy na podobnym wózku.

misia GRATULACJE:-) zdrowej i spokojnej ciąży:-) to na jaki miesiąć wskakujesz?
anulka nie martw się wagą:-) ja wycinam na co mam ochotę i narazie 4 kg do przodu:-)
monooke współczuje rewolucji:-(
katty biedaku buziaki:*
kwiatuszq za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
poziomki
jak tam po usg:-)?
ja po krzywej cukrowej:eek: glukoza w smaku nie taka starszna ale potem w czasie tego godzinnego czekania robi się trochę niedobrze:eek:ale byłam dzielna;-)
kahaka do 11 czas szybko minie:-)

misia wielkie gratulacje, zycze Ci spokojnej, zdrowej i radosnej ciazy!a ile sie staraliscie?
[/B]Katty wspolczuje Ci z powodu nogi, tez kiedys w zimie mialam gips na 3 tyg. do kolana, wiec wiem jaki to bol.zycze Ci szybkiego powrotu do zdrowia!
kwiatuszek nie chce cie nakrecac ale moze faktycznie owulka Ci sie przesunela i teraz to moze byc implantacja. musisz cierpliwie czekac.test mogl byc za wczesnie zrobiony.trzymam kciuki.
Ogromne dzieki dziewczyny :)
kacha-staralismy sie 5cykli :)

Cześć Kobietki
U mnie dzień mija u mamy, bo mój mąż jej naprawia komputer i to cały dzień się schodzi.
Mononoke, miętki się napij
Misia, uważaj na siebie i powodzenioa. Na kiedy się łapiesz? Na wrzesień już chyba?

Ja dziś odebrałam wyniki badań i w zasadzie wszystko jest ok, tylko mam za mało monocytów. Mam nadzieję, że to nic złego.

Miłego wieczorku życzę. Jak wrócę do domu, to wam wstawię zdjęcie 'drzewa" które zrobiłam z origami. Pracowałam nad nim chyba ze 2 m-ce:-D

reklama
5mies :)

Cześć Kobietki
U mnie dzień mija u mamy, bo mój mąż jej naprawia komputer i to cały dzień się schodzi.
Mononoke, miętki się napij
Misia, uważaj na siebie i powodzenioa. Na kiedy się łapiesz? Na wrzesień już chyba?

Ja dziś odebrałam wyniki badań i w zasadzie wszystko jest ok, tylko mam za mało monocytów. Mam nadzieję, że to nic złego.

Miłego wieczorku życzę. Jak wrócę do domu, to wam wstawię zdjęcie 'drzewa" które zrobiłam z origami. Pracowałam nad nim chyba ze 2 m-ce:-D
Albi sierpień albo wrzesień :) zobaczymy co lekarz powie bo cos dziwnie sobie wyliczyłam w kalkulatorze. Wyszlo ze jestem w 5tyg. ale jak robilam bete to nie wykrylo jeszcze... :/ Pakazuj to drzewo bo ciekawa jestem. sama pamietam ze kiedys sie w to bawiłam :)

Do góry