reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Agusia gdzie Ty grzebiesz:-D

Stary w robocie więc go nie zagonie do pracy:dry: ale większość rzeczy robie na siedząco bo brzuszek już duży i krzyż boli

reklama
Ja jutro będę robić rybę po grecku i piec ciasto krówkę... A całe Święta spędzamy u kogoś więc za sprzątanie się za bardzo nie biorę-przyznaję się bez bicia ;)

Dzień dobry
Wczoraj o 21 to ja juz poszłam spac :szok:
A dziś ide do mamy i będziemy razem gotować, piec...
Wczoraj wieczorem trochę bolało mnie podbrzusze, mam nadzieję, że to nic złego.

witam sie i ja.ja wczoraj wzielam sie za sprzatanie.dzis musze odkurzyc i umyc podlogi, no i kibelek a jutro tylko kuchnie ogarnac.zaraz ide do sklepu na male zakupy, pokroje jeszcze dzis salatke.lodowke to ja raczej mam pusta bo bedziemy chodzic po naszych rodzinach i tam bedziemy sie objadac, no i pewnie troche jedzonka dostaniemy na droge.

dzien dobry :-)
a ja dzisiaj pommimo swiatecznej atmosfery ide do prokuratury zlozyc zazalenie o popelnieinu przestepstwa. facet ktory kupil od nas auto do tej pory uchyla sie od placenia, jego zona udaje, ze on juz z nimi nie mieszka i nie mam pojecia o kupnie zadnego auta. czlowiek jak chce byc za dobry, to dostaje tylko po tylku. auto kupil 3 listopada, do 17 listopada mial zaplacic ostatnia rate, a ja do tad wplacil 150 zl:wściekła/y: i zaczal sobie wymyslac ze zaplaci tylko polowe, bo po 2 miesiacach jakas wada mu wyszla, wrrrrrrrrrrrrrrrrr, LUDZIE TO S*********LE

reklama
Tyle się napisałami wcięło mi posta:wściekła/y:

Wczoraj M porwał mnie z domu i pojechałam z nim do Piotrkowa załadować samochód,wróciłam o 4:-p

Katty z ręki do ręki i nie mam mowy inaczej to nie skarpetki. Mi kiedyś gościu powiedział że ma 2 tygodnie na zwrot samochodu!! Dostałam ataku śmiechu!!

Dzisiaj muszę zrobić zakupy,upiec ciasta,zrobić sałatke,upiec mięsa,posprzątać,zrobić kapustę z grzybami,pasztet z selera...

Do góry