reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

dzień dobry!
Ciekawa jestem, czy się wczoraj popiłyście ;-)
karolciak, no wiesz co, powinnaś kopa dostać, za to, że tak rzadko zaglądasz. A z nowości to jest jedna fasolka nowa - moja :-D

Mnie dziś w szkole szybko zleciał dzień. Miałam tylko 8 dzieci, potem byliśmy na apelu (jasełka), a potem na wigilii dla pracowników szkoły. Objadłam się jak świnia.
A teraz już w domu - przebrałam się i biorę się za sprzątanie w końcu. Mąż mnie dzis zostawił sama na noc, bo będzie grać W NOCY z kolegami w jakąś grę internetową. Oczywiście %%% też pewnei się poleją...

reklama
Martusia, tak w CS!!! Zapomniałam nazwę.

Ja się zabrałam za sprzątanie. Zmieniłam posciel, umyłam fronty w kuchni, kuchenkę i wstawiłam pranie. Zostało mi jeszcze prasowanie i podłogi. No i piekarnik do wyszorowania, ale to chyba zostawię mężowi :-p

Cze Laski:-D

Agusia nie pomogę

Kaha takie cykle są na ogół szczęśliwe;-)

Karolciak!!! BABOLU!! Nawet na chwilkę mogła byś zaglądać!!!

Właśnie gotuję bigosss
śledziki zrobione teraz pora na sprzątanie a jutro reszta jedzonka mmmmmmmmmm

katty :)* ja się nie przemęczam absolutnie ;-) poprasaowałam trochę i mnie krzyz zaczął boleć, to usiadłam :-p
Agusia, zapomniałam Ci odpisać rano :zawstydzona/y: mnie tez sporo wypływa, ale rozpuszcza się raczej cała - tzn. nie ma tak, że mi kawałek tabletki wypadnie.

Nooo , ja się przyznaję bez bicia, dałam wczoraj plamę. Zasnęłam:baffled: Katty, Agusia - wielkie SORRY. Zmogło mnie to winko. Poszłam uspić małego i sama zasnęłam chyba szybciej niż on....
Obiecuję poprawę.
A dziś powoli biorę się za przygotowania do świąt. Piekę sernik, pierwszy raz. No zobaczymy co tam uda mi się stworzyć. Na szczęście jutro cukiernie czynne, więc jak coś to tam będę szukała ratunku.
Miłego wieczorku Kobietki.

reklama
Do góry