reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

kobietki zycze Wam duzo zdrowia, milosci, radosci i spokoju w Swieta oraz wielu prezentow pod choinka i spelnienia marzen, zwlaszcza tych o II kreseczkach.

reklama
Kochane moje dziewczynki wszystkie!
W tym szczegolnym dla wszystkich dniu, w dniu radosci i łez szczęscia życze Wam samych radości, miłości, zdrowia i ............ (tutaj proszę sobie kazda sama wpisac co jeszcze)
Mam nadzieje, ze kolejny rok spelni wszystkie nasze pragnienia i pozwoli cieszyć się każdym dniem tak, jakby codzień było Bożenarodzenie :*

tego wszystkiego życze Wam ja,
Wasza Mononoke

Witam :) Na tym temaciku jestem pierwszy raz.
Pisze bo czuje ze jestem w ciąży,albo mam takie przeczucie :)
Od 12dni ból piersi,napięcie i powiekszenie-z początku myślałam ze to na @ jednak ona nie przychodzi juz 6 dzien.
Zawroty głowy,ciągle jest mi duszno,mam podwyższoną temp i jestem jakaś przewrażliwiona.Wszystko mnie denerwuje...
Co o tym sądzicie??

Misia Proponuje zrobic sikacza i to jak najszybciej bo cos czuje ze bedziesz miala piekny prezent na swieta:* Calym serduchem jestem z Toba!:)

Nie robiłam testu. bo robilam bete z 2 tyg. temu i wyszlo negatywnie....
Ale dziekuje wam wszystkim za odpowiedz i zrobie test tak szybko jak tylko bedzie to mozliwe :) Dzieki

Magicznych, kolorowych, zdrowych i spokojnych /ale nie nudnych ;-)/ Swią♀t Bożego Narodzenia Dla WAs Kochane babeczki i dla Waszych rodzin. Niech te Święta będą zapowiedzią spełnionych marzeń i życzeń.
Ściskam WAs bardzo, bardzo mocno, brzuchatki mają ode mnie buziaka w sam środek brzuszków.
Bawcie się dobrze.
I do zobaczenia po Świętach:-D

reklama
Myślałam ze to przez nerwy mi sie spóźnia ... ale piersi mnie bolą juz dosc dlugo... a okresu nie ma. wiec troche to dziwne...
chyba wole troszeczke poczekać jeszcze...moze w koncy @ przyjdzie... :) hehehe
a jak w przeciągu 2-3dni jej nie bedzie to zrobie test.. jestem tak bardzo ciekawa. tym bardziej ze staramy sie juz 5mies

Do góry