reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Hej, babolki ;-)
Ja tęz z chęcią sie pisze na imprezkę z kieliszkiem carlorossi musującym, polecam ;)
Świętuję swój pierwszy dzień za wczesnego okresu. Tak jak myślałam, znowu 3 dni wcześniej. Odkąd zaczęłam staranka to mój organizm tak się przestawił że nawet cienia nadziei mi nie daje... @ zawsze wcześniej się pojawia.. No cóż. może to i lepiej.
Katty, ciesze się że nie tracisz humorku. Trzeba zabierać się za nowy cykl staranek.
Mama, Mononke super że sie pojawiacie częściej.
Agusia, Martusia do Was też macham :-)
No i pozdrowionka dla naszych ciężaróweczek.
No to na zdrowie:shocked2:

reklama
cze dziewczyny:-)
ja dziś cały dzień męczyłam się z bólem głowy, spałam i nawet nie maiłam siły do kompa podchodzić:-(
katty tule o trzymam kciuki za kolejny cykl:-)
mama witam witam miło poczytać:-)
nikita ale jedno co dobre że chociaż regularnie jest wcześniej:-)\
kahaka a dla twojego maluszka buziol od cioci:-)
martusia dla takiej 5 latki taki występ to nie lada stres ale jak mówisz ze fajnie było to git:-) a jak mała Zosia?
a za mną dziś cały dzień krokiety chodzą:-) a maluch kopie jak szalony:-)

widze dzeiwczynki ze imprezujecie.zrobilam piernik i nawet wyszedl.zaraz ide sie kompac i spac bo jutro rano musze wstac do pracy.w dodatku jutro trzeba zaczac sprzatac mieszkanie.
Katty przykro mi z powodu betki. tez raz bylam nakrecona jak okres mi sie duzo spoznial, pobieglam na bete a tu tez wielkie 0.i tez sie wtedy zryczalam, wiem co czujesz kochana.moze w nowym cyklu Ci sie uda.glowa do gory.ja to po tych nieudanych rocznych staraniach juz za b. nie wierze ze moze mi sie udac.ale z mezem ostro walczymy.
Nikita lepiej ze masz krotsze cykle niz dluzsze.masz wiecej szans aby zajsc w ciaze. nowy cykl - nowe nadzieje.ja mam ostatnio cykle po 35 lub 32 dni. a ten teraz tez bedzie dluzszy. ja tak dlugo musze czekac na owulke, ze z mezem czasem sie juz zajezdzamy z tym bzykankiem.

Witam Was kochane;-) Wesoło tu macie;-) nadrobić Was to nie lada wyczyn wiec nawet nie probuje bo dwa dni by mi na tym zaszly;-) Od ostatniego czasu mam lepszy humor...:) dziekuje za pocieszania a przede wszytkim za kopniaki w tylek;-) hehe szkoda ze tak zadko do Was zagladam ale grudzien mam zawalony robota;-( Wiec gdybyum juz czasu nie miała to juz dzisiaj zycze WESOŁYCH Świąt wszystkim;-) Szybkiego ujrzenia 2 kreseczek;-) Bo to chyba nasze najwieksze marzenie:):)
A tak pozatym moze ktos stresci mi cos ie dzialo przez ostatni miesiac?:D jakie nowe fasoleczki?:D jak sie czuja nasze cięzarne?:)

reklama
katty my juz od 2 dni odpoczywamy, zaczelismy starania od 8 dc i tak do 22 dc codziennie, chyba tylko 3 dni nam wypadly.trzeba odsapnac i zbierac sily na nowy cykl. jednak trzeba bedzie staranka zaczac pozniej bo ja mam pozno owulke.ale musze przyznac, ze dosc fajne i smieszne byly te nasze staranka. nie wiem tez kiedy dostane okres- to jest cykl zagadka.

Do góry