reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
jestem juz w domku, ale jutro jeszcze raz musze jechac, bo na pismie musze przyniesc, to co dzisiaj powiedzialam, bo chyba babce sie protokolu nie chcialo napisac... wrrrrrrrrrrrr

kwiatuszqu, wszystko mam w umowie, jest na przegranej pozycji, tylko szkoda nerw i czasu....

ja w tym roku nic nie gotuje, mama wpadla w taki szal gotowania, ze juz od tygodnia siedzi i dlubie cos w kuchni, chyba dla polku wojska
jutro jade na gotowe, tak samo do tesciowej i dobrze, bo nienawidze gotowac, piec, ani nic co jest zwiazane z kuchnia

martwie sie troche, bo dzis 34 dc, a @ jak nie bylo, tak nie ma... jak do poniedzialku nie dostane, ide do gina, martwie sie, czy znowu PCOS sie nie odezwalo... :-(

Ostatnia edycja:
Cześć
Ja dopiero wróciłam od mamy. Zrobiłyśmy makowiec, wafle, pierogi z kapusta i grzybami, kotlety, mięsa... Ja lukrowałam pierniczki (te zrobione we wtorek).
Zdjęcie305.jpgZdjęcie300.jpg

katty, przykre, że musisz przed samymi Świętami takie sprawy załatwiać :dry: a @ się nie przejmuj, czasem zdarzaja się takie przesunięcia.

Zostały mi jeszcze podłogi do umycia. Moj mąż w dalszym ciągu nie ruszył łazienki :wściekła/y: i mówi, że zrobi to JUTRO. Jutro to już nie jest moim zdaniem czas na sprzątanie.

Aha, zrobiłam dzis dla spokoju sumienia test ciążowy. I są 2 piękne grube kreski. Testowa pokazała się błyskawicznie, szybciej od kontrolnej. I robiłam chyba z piątego sikania. Potem zrobię zdjęcie i wkleję, bo na razie przy mężu nie moge zrobić :-p
Udalo się
1.jpg

Ostatnia edycja:
kahaka-piękne dwie krechy!

Oglądałam dziś pierwszy odcinek nowego serialu:" Prosto w serce" na tvn. Jedna z bohaterek ma na imię Konstancja... A ja jakiś czas temu mówiłam do męża, że fajnie żeby w jakimś serialu bohaterka miała tak na imię to stanie się ono popularniejsze... Bo nam się ono strasznie podoba, ale jak komuś o nim mówimy, że chcielibyśmy tak kiedyś córeczkę nazwać to wszyscy się krzywią...

Aż poczułam magię Świąt :)

Kahaka śliczości:-)

Katty możesz mu jeszcze proces wytoczyć

Martusia może nadszedł czas...;-)

Ja nadal w trakcie sałatka zroiona,boczek upieczony ,bigos też,pasztet z selera w trakcie roboty. Jeszcze tylko sernik i ciasto czekoladowe i posprzatac i koniec

ja zrobiłam ciasto krówka-pyszne, bo już zjedliśmy po kawałku :D-i rybę po grecku.... popakowałam resztę prezentów, posprzątałam i teraz już się byczę... tzn jeszcze wybieram stroje na jutro-bo jutro mało czasu będzie...

Jest taki czas, co łzy w śmiech zmienia,
jest taka moc, co smutek w radość przemienia,
jest taka siła, co spełnia marzenia…
To właśnie magia Świąt Bożego Narodzenia.

Spokojnych Świąt życzą Kasia i jej Kropek
bombki.jpg

reklama
Do góry