reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Wisienko ja tez jestem dobrej mysli ze wszystkim nam sie uda :):):) kiedys musi prawda:)napewno tym razem u ciebie bedzie ok ja jakos mam przekonanie ze betka nic nie pokaze jakies takie przeczucie mam ...

reklama
dziewczynki a co myslicie o mojej tempce 37,1 dzis wczoraj tez...a i kolezanke mam bardzo ciasna...wczoraj bylo przytulanko az dziwnie bylo inaczej niz zawsze...

też tak myśle!!! bedzie dobrze ja tez myslaam ze sie nie udalo a tu bach.... i tez tampke mialam taka jak ty na początku i też testy mi na poczatku nie wychodzily takze luzzzz oddychaj i juz o 16 sie dowiemy...... cmoki

dziekuje wam z calego serca nie wiem co bym bez was zrobila:)

Zuzu a ty kiedy mialas owulke??szkoda ze nie poszlam wczoraj na betke to bym miala juz to za soba:)

znowu mnie piersi swedza:/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no niby 19tego pażdz.... wg kalendarza ale wiesz plus minus..... bedzie dobrze zobaczysz
u mnie niby kolo 16go to dziwne ze testy mi nie wychodza choc zastanawia mnie ten pierwszy co tydzien temu zrobilam we wtorek co znikla a pani dzis w lab do mnie a wie pani ze 2 kreski to pozytyw a ja oczy hehe fakt wygladam na 17 ale to 10 plus no po roczniku mogla sie zczaic:)
zuzu dopiero sie zaczelo a jak suwaczek leci wczoraj 9 a dzis 8 mc:)hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry