reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

hmmm ja sikaam często jeszcze przed testem.... tydz jakos po zapodnieniu wiec mocz byl jasny prawie..... ale specjalnie dla Ciebie zrobię obserwacje....

reklama
Anulka ja mam przeczucie ze Ci sie udalo. moja znajoma robila testy i wychodzily negatywnie, okres sie spoznial, wiec poszla na bete i beta jej dopiero wyszla, a pierwszy test pozytywny pokazal sie grubo po okresie.wiec trzymam kciuki. zajmij sie czyms kochana po zwariujesz, moze posprzataj chalupke, idz na zakupy.to czas Ci szybciej zleci.wiem jak sie stresujesz, bo ja tez nie dawno robilam bete ale u mnie niestety wyszla negatywnie.

Ja dzis robie pizze moj m sie ucieszy bo uwielbia taka swojska:)Moze troche wyluzuje ale stracilam nadzieje a tak bym chciala jeszcze wczoraj taki super program był na tvn style o kobietkach w ciazy i ogladalismy razem

kacha pocieszam sie ze juz troche zlecialo problem w tym ze mieszkanko sprzatniete moglam z moim jechac do jego pracy hehe zlecial by mi czas:)przezyje no coz trzeba zuzu dala rade ja tez dam :)
a ja mocz mam zolty to dobrze??

mi też przed @ wyszedl negatywny test wiec spokoj spokoj moze nas tylko uratowac ja sie poddalam a tu bach sie dzialo juz we mnie intesywne podzialy... bedzie dobrze musi grunt to dobre myslenie....
wlasnie pochonelam goląbki.... i dalej mi burczy....

a co myslicie o moich aerobikach tanecznych mogę smialo prowadzic?? tym bardziej prowadzilam prze te 2 tyg co juz jestem.... powiedzcie mi.... kiedys czytalam ze jesli sie uprawialo przed ciaza to zbytnio nie trzeba rezygnowac tylko troszki delikatniej..??

zuzu mysle ze dobrze by bylo ograniczyc troche cwiczenia ... na wszelki wypadek zeby sie nie forsowac tylko ...

ja mam ochote na pierozki z kapusta i mieskiem mniam

zuzu mysle ze dobrze by bylo ograniczyc troche cwiczenia ... na wszelki wypadek zeby sie nie forsowac tylko ...

ja mam ochote na pierozki z kapusta i mieskiem mniam

kurcze tylko wiesz... ja jestem instruktorem...... hhe i nie zabardzo..... a myslslam ze smialo moge prowadzic aqua to na pewno bo tam az tak nie musze skskac ale taneczny... to inaczej...

reklama
Zuzu jak bedziesz u swego ginka to najlepiej spytaj go o to.on bedzie wiedzial najlepiej czy masz spasowac z intensywnym ruchem.
Anulka juz nie wiele czasu Ci zostalo.dasz rade.ja w takich sytuacjach sobie zawsze mowie, ze to co moglam zrobic to juz zrobilam, jak jest fasolka to nie ucieknie, a jak jej nie ma to zaczne nowy cykl starankowy.ale ja mysle, ze u Ciebie jest.bedzie dobrze.
Kwiatuszek mi sie wydaje, ze ten test za wczesnie zrobilas.wiec czekaj spokojnie do piatku. wiem ze nie jest milo patrzec na 1 kreche i czlowiek jest wtedy nastawiony pesymistycznie, traci nadzieje i ma dola.ale Ty na test mialas jeszcze czas.badz dobrej mysli.trzymam kciuki.

Do góry