reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
mama, czy ja wiem, czy ostro było? ja się pilnowałam :-p tylko 2 piwa wypiłam, a chłopaki to coś mocniejszego ;-)
Mononoke, możesz donosić mężowi, ja grzeczna byłam :-p a tak w ogóle to cześć Kochana :-D
LILITH, no niemożliwe :no: listonosz w końcu znalazł Twój dom! :-D

Tak Mama, ma 6 aplikatorów :) Przyznam, że jeszcze go nie oglądałam, córa wyjmowała i zerkałam wtedy jak to wygląda tylko. Jak zjem, to popatrzę dokładniej :D

No ja nie wiem czy taka grzeczna :D Na impreze z wuefista pojechala, na imprezie szalala a po imprezie wrocila do domu z dwom wuefistami :D <lol> i Ty mowisz, ze bylas grzeczna ? hihihihihiiiii :D
Nic mi sie dzisiaj nie chce, pogoda mnie dobija, siedze pod kocem i odswiezam forum...

Kahaka jak tam Twój Prosiaczek? Bo ja swoją Prosiaczkę wzięłam na dietę ;-). Już jestem gotowa do wizyty u ginka. Ciekawa jestem jak będzie wyglądać wizyta i co mi powie mądrego. Odezwę się po 14, bo wizytę mam na 13:15

Agusia, Prosiek dalej się boi :-( wprawdzie jest lepiej niż na początku, ale nie wiem co mam z nim zrobić. Powodzenia u gin.
Mononoke, ja poszłam z dwoma i wróciłam z dwoma :-D oni nie są w moim typie, więc spoko ;-)

Agusia, powodzenia :)

Mononoke, poczytaj sobie książkę albo pooglądaj film lub serial na kompie, jest taka fajna stronka do filmów i tak jest dużo nowości :)

reklama
LILITH- to jak juz oblukasz żelik to napisz :)
MONONOKE- czyli masz dzis dzień lenia-i dobrze,czasem tak potrzeba-lez pod kocem,odświeżaj stronke a moze leń sobie pojdzie..ja ostatni nie mialam weny na kuchnie i liczylam na krasnludki ,ale cholerka chyba juz zapadly w sen zimowy bo nic sie samo nie zrobilo :)))

AGUSIA- &&&&& za wizyte :)!!

Do góry