reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

katty Ciesze sie, ze z babcia juz lepiej :) I widzisz... nie zeswirowala tylko narkoza dala jej we znaki... i to porzadnie :D
Uspokoj sie, wez gleboki oddech, a jak nie wytrzymasz do niedzieli to lec na betke w koncu do szpitala latasz codziennie :>

No i wszystkiego naj naj z okazji dnia nauczyciela :D

martusia trzymam kciuki za betke i zabka tez :D
mama dzieki ... dzisiaj juz takie resztki,, bo tak zawsze mam, ze w pierwszy dzien dostaje popoludniu a w ostatni kapie ze mnie tylko rano :D

reklama
KATTY- A Ty masz termin @ na ndz.czy testujesz w ndz????ja mam termin @ na ndz.wiec czekam do poniedzialku jakby co...

MONONOKE- no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl ,za pieknego pęchola i żeby Starszy inspektor Plemnik dokonal skutecznej rewizji :):):))))))

KATTY- A Ty masz termin @ na ndz.czy testujesz w ndz????ja mam termin @ na ndz.wiec czekam do poniedzialku jakby co...

MONONOKE- no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl ,za pieknego pęchola i żeby Starszy inspektor Plemnik dokonal skutecznej rewizji :):):))))))

No, Starszy inspektor plemnik ma narazie urlop :-):-D:-):-D:-) Ale cos czuje, ze dzisiaj sie skonczy :D Musi jechac na front:laugh2:! A jak nie bedzie chcial to go zmusze bo mam chcice znowu :zawstydzona/y:

Cześć dziewczyny, jak zwykle od wczoraj wieczora mam parę stron do nadrobienia :angry:
Martusia trzymam kciuki za wyniki betki!

Impreza była całkiem sympatyczna, chociaż tańców nie było :-( Pogadaliśmy, pośmialiśmy się, wracałam do domu z 2 wuefistami (bo jeden to sąsiad) i się wbili do mnie na piwo ;-) pogadaliśmy, a potem ich wygoniłam, bo by mi posnęli :-D

Ja mam dziś 15dc, nawet nie zauważyłam, że to tak szybko zleciało, ale temp dalej nisko, więc owu nie widać. Nawet się nad tym nie zastanawiam, mierzę w tym cyklu w celach "badawczych", tzn. żeby wiedzieć, kiedy @ będzie (bo te badania muszą być 3-5 dc).

Dziś mam wolne w szkole, chłopaki (wuefiści) kaca leczą :-D a ja się biorę za sprzątanie chałupki.

MONONOKE- zrób dziś musztre:-D:-D:-Di bądz stanowacza-jak by co to silą:laugh2::-D;-):-D:-D

KAHAKA-szkoda ,ze tance i swawole nie wypalily:sorry:ale najwazniejsze ,ze ogolnie imprezka udana:-pa skoro wuefiści dochodzą do siebie to ostro bylo;-):-p

ja wlasnie zrobilam gulasz,ide suszyc wlosy i musze chyba zapodac kroplowke z kawy bo to cisnienie....

Katty, bardzo się cieszę, że lekarz wyjaśnił skąd takie zachowanie u babci i ważne, że to minie :)

A ja, muszę się pochwalić !!

Właśnie przyszedł żel i ładowarka !!!!
Wiem, duzo po czasie bo zamawiane było 24 ale w końcu dotarło !! Dziś już po raz 3 miało być wysyłane :D

Korci mnie, by wypróbować dziś ten żelik, mimo, że już 4 dzień skoku :D
Na prawdę jestem bardzo zadowolona.. no i testy ciążowe tam są :D:D

reklama
Do góry