reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Zuzu kochana, o czym ty do nas rozmawiasz z tymi plemnikami ?? Bo ja nie bardzo rozumiem, co jakie 1,5 mc? :D albo 3 mc albo 72 godziny [ czy 48, niestety nie pamietam dokładnie ]. Udanych staranek !!

Katty, no to nic, tylko dziękować mężowi ;p

Ja idę desperatki oglądać.. przysypiam jeszcze bardziej niż wczoraj.. dobrej nocki :)

bo mowa żeby nie codziennie sex bo facet strzela Slepakami a prawda jest że w kanalikach plemniki dojrzewają ok 1.5mc więc codziennie od czasu do czasu chyba nie ma wpływu na te Slepaki :-) o to mi chodzi a wogóle to już nie myślę :)

Martusia, w ciąży też bardzo boli.. i boli i boli a @ nie ma :) Więc bądz dobrej myśl, trzymam kciuki, by to fasolka była :)

Zuzu, ja dalej nie wiem o co do końca chodzi, ale ja też nie myślę :D Ledwo wręcz widzę a jeszcze spać nie mogę się położyć :)

No ją już wstalam jem Śniadanko i szykuje się do pracy na akademię, ide wcześniej bo jeszcze mam próbę bo moje dziewczyny tańczą układ na podłodze i na stepie :-) aż się serce cieszy chyba jednak kocham to co robię !Cmok! ide się szykować bo próba o 9a apel o 10 pap

reklama
MATRUSKA trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a ja lece do szpitala, mieli dzisiaj te moja Gwaizde wypisac, ale rano jej krwiak pekl i zostaje do jutra, dobrze, ze stalo sie to w szpitalu, bo bym nie wiedziala co robic, a tam przynajmniej ma opieke. Juz troche lepiej z tymi wizjami, ale lekarz powiedzial, ze osoby starsze miewaja taka reakcje na narkoze, zeby sie tym nie przejmowac, to moze trwac do 2 tyg. juz jeden z glowy, wiec w domu nie bedzie nam za bardzo swirowac ;-)

staram sie nie myslec o testowaniu, ale juz dzis cala noc snilo mi sie testowanie i to czeekanie na wynik, chyba predzej ja zeswiruje:rofl2: no ale z kazda minuta blizej do niedzili.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU NAUCZYCIELA - ZAFASOLKOWANIA WAM (I SOBIE) ZYCZE ;-):-):-D:tak:

Do góry