reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

To UK.. miałam wizytę na poniedziałek ten, ale mi barany tłumacza nie wzięli i dlatego musze czekać do przyszłego. Zuzu to nie krwawienia, miałam 3 dniową @ ale teraz to tylko i wyłącznie plamienia choć nawet tym bym to nie nazwała. Sprawa wygląda o tyle kiepsko, że jak lekarze widzą, że słabo rozmawiam po ang. o sprawach medycznych to się boją. Albo z mężem, albo tłumacz. A mąż pracuję w takich godzinach, że niestety się nie da.. a tłumacza wieki zamawiają.. zła jestem strasznie, bo tą wizyte poniedziałkową miałam przez nich wybieraną, wiedzieli, że ma być tłumacz, jak zadzwoniłam by go w poniedziałek potwierdzić coby nie jęczeli, to że zapomnieli i to może mąż przyjdzie.. taki tu jest niestety burdel. Tak więc umówiłam się z nimi na przyszły poniedziałek, bo wtedy nic jeszcze sie złego nie działo :(

reklama
To UK.. miałam wizytę na poniedziałek ten, ale mi barany tłumacza nie wzięli i dlatego musze czekać do przyszłego. Zuzu to nie krwawienia, miałam 3 dniową @ ale teraz to tylko i wyłącznie plamienia choć nawet tym bym to nie nazwała. Sprawa wygląda o tyle kiepsko, że jak lekarze widzą, że słabo rozmawiam po ang. o sprawach medycznych to się boją. Albo z mężem, albo tłumacz. A mąż pracuję w takich godzinach, że niestety się nie da.. a tłumacza wieki zamawiają.. zła jestem strasznie, bo tą wizyte poniedziałkową miałam przez nich wybieraną, wiedzieli, że ma być tłumacz, jak zadzwoniłam by go w poniedziałek potwierdzić coby nie jęczeli, to że zapomnieli i to może mąż przyjdzie.. taki tu jest niestety burdel. Tak więc umówiłam się z nimi na przyszły poniedziałek, bo wtedy nic jeszcze sie złego nie działo :(

kurcze zapomniałam ze to UK kurcze.... plamienia--> moze poziom jakiegoś hormonu zbyt mało lub dużo...kurcze chciała bym cos doradzić ale ne znam się zbytnio az tak .... no to czekamy z niecierpliwościa do poniedziałku... jak mozesz odpoczywaj nic nie dzwigaj nie stersuj się jak to niepotrzebne... kurcze... ale głowa do góry bedzie dobrze musi!!!!

A Kowalski myśli że w UK to służba zdrowia jest na poziomie..... Szkoda że nie masz możliwości dostania się do gina wcześniej.
W PL idziesz i tyle jak nie państwowo to prywatnie,a tam pryw to pewnie majątek

Tutaj nie ma ginekologów od tak.. tak jak i GP czyli lekarz ogólny wszystkim sie zajmuję. Ja chodzę do takiej kliniki dla babeczek i facetów, co przy okazji można różne badania porobić od hormonów po choroby przenoszone drogą płciową. Niby mogę iść jak coś mi się dzieję od tak, tylko do pielęgniarki głównej dzwonić, z nią pierw wizyta a jak się uda to lekarz, ale to muszę z mężem.
Dziś leżę pod kołderką i filmy oglądam, tym sposobem jakoś wytrwam, choć w piątek mam dentystę ;/

Tutaj nie ma ginekologów od tak.. tak jak i GP czyli lekarz ogólny wszystkim sie zajmuję. Ja chodzę do takiej kliniki dla babeczek i facetów, co przy okazji można różne badania porobić od hormonów po choroby przenoszone drogą płciową. Niby mogę iść jak coś mi się dzieję od tak, tylko do pielęgniarki głównej dzwonić, z nią pierw wizyta a jak się uda to lekarz, ale to muszę z mężem.
Dziś leżę pod kołderką i filmy oglądam, tym sposobem jakoś wytrwam, choć w piątek mam dentystę ;/

Koszmarrrrrrrrrrrr Odpoczywaj!!

Właśnie czekam na obiadek, bo dziś miałam dzień lenistwa i sama nic nie zrobiłam, trudno ;p
A co gorsza to te mdłości po odstawieniu castagnusa i nawet guajazylu nie minęły a są jeszcze większe.. ogólnie trochę dziwnie to wygląda, bo jak poczuję się lepiej mam ochotę na coś dobrego, np. wczoraj na kiełbasę :D a tak to blee, istna tragedia. I to akurat taki pech na urodziny :(

Właśnie czekam na obiadek, bo dziś miałam dzień lenistwa i sama nic nie zrobiłam, trudno ;p
A co gorsza to te mdłości po odstawieniu castagnusa i nawet guajazylu nie minęły a są jeszcze większe.. ogólnie trochę dziwnie to wygląda, bo jak poczuję się lepiej mam ochotę na coś dobrego, np. wczoraj na kiełbasę :D a tak to blee, istna tragedia. I to akurat taki pech na urodziny :(

dzisiaj masz????
DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUŻO ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA I DZIDZIUSIÓW :)))))))

reklama
Do góry