reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Poziomko, gratulacje dla kurki :D

A z tymi stratami to niestety tak jest.. też często o tym myślę i musze przyznać czasem nawet źle myśle o matkach angielskich, te to bez obrazy się chyba dla kasy produkują a dzieci takie brudne chodzą.. tu 3 jest standardem, jedno po drugim.. a inne dziewczyny się starają tyle.. takie sytuację są naprawę przykre :( a jeszcze gorsze właśnie u kobiet zaniedbanych, które później nie dbają i nie myślą w ogóle o swoich dzieciątkach.

W Angli jest rewelacyjny socjal,ludzie mają po ośmioro dzieci nie pracują mają dom,samochód kase na prezenty pod choinke ,ubrania szkołe itd.

reklama
Czesc dziewczynki :)
Nie mam sil nic pisac wiec tylko sie znowu witam, zmeczona jak diabli ide cos jesc i do spaaaaaaaaaaaaaaaaaania bo jutro znowu harowka.... aaaa mam nadzieje, ze u was wszystko ok, my z mezem przespalismy moje plodne dni, tzn tak sobie o nich dzisiaj pomyslalam i stwierdzilam ze juz po nich, wiec postaramy sie (moze) w nastepnym cyklu.... narazie mamy takie codzienne gonitwy, ze wieczorem nie mamy sil nawet zjesc i poscielac lozka a co dopiero przytulac sie :)
Trzymam za was kciukasy dziewczynki, informujcie na biezaco co u was, ja czytam czasem (bo komp to caly dzien jest wlaczony) ale sil brak na odpisywanie.
Buziaczkiiiiiiiiiiii:*

Czesc dziewczynki :)
Nie mam sil nic pisac wiec tylko sie znowu witam, zmeczona jak diabli ide cos jesc i do spaaaaaaaaaaaaaaaaaania bo jutro znowu harowka.... aaaa mam nadzieje, ze u was wszystko ok, my z mezem przespalismy moje plodne dni, tzn tak sobie o nich dzisiaj pomyslalam i stwierdzilam ze juz po nich, wiec postaramy sie (moze) w nastepnym cyklu.... narazie mamy takie codzienne gonitwy, ze wieczorem nie mamy sil nawet zjesc i poscielac lozka a co dopiero przytulac sie :)
Trzymam za was kciukasy dziewczynki, informujcie na biezaco co u was, ja czytam czasem (bo komp to caly dzien jest wlaczony) ale sil brak na odpisywanie.
Buziaczkiiiiiiiiiiii:*

Jeszcze masz duużo czasu do @ więc działajcie tak jak my z rańca żadna kawa tak nie budzi;))
A potem jaki nastrój przez cały dzień...
My przy dzieciakach, budowie,kurach itd wieczorem nie mamy siły(szczególnie małż bo jest stworzeniem porannym)

Jeszcze masz duużo czasu do @ więc działajcie tak jak my z rańca żadna kawa tak nie budzi;))
A potem jaki nastrój przez cały dzień...
My przy dzieciakach, budowie,kurach itd wieczorem nie mamy siły(szczególnie małż bo jest stworzeniem porannym)

Moj wstaje codziennie o 5 rano :D gdybysmy chcieli sie poprzytulac musielibysmy sie budzic conajmniej pol godziny wczesniej czyli o 4:30 :D NIE MA MOWY ! ja o tej godzinie nie wiem jak sie nazywam i kontaktuje na tyle zeby powiedziec: Kocham Cie, Buzi, wez kanapki, jedz ostroznie. To mam juz wycwiczone :D Tak wiec przytulanie zostawiam na wieczor, bedzziemy musieli odlozyc staranka na zime, wtedy jest mniej pracy i szybciej robi sie ciemno ;p

ps. mnie nawet kawa nie budzi (kawa jest ogolnie zlaaaaa... smierdzi i jest niesmaczna w kazdej postaci, a pilam juz chyba wszystkie przyzadzane na milion sposobow)

Jak sie dzisiaj czujecie dziewczynki? poziomki kiedy masz to usg bo juz mi sie wszystko pokrecilo.

Z ostatniej chwili:
Zapomnialam wam powiedziec, ze wczoraj nam sie jednak udalo przytulanko.... taki spontan jak juz lezelismy w pół śniący w nocy. A dzisiaj co widze? Śluzu tyle ze moglabym obdarowac wszystkie staraczki, takie jakby bialo z jajka, wiec wchodzimy do gry :D Musze mojego dzisiaj jeszcze zmolestowac.

Ostatnia edycja:
Moj wstaje codziennie o 5 rano :D gdybysmy chcieli sie poprzytulac musielibysmy sie budzic conajmniej pol godziny wczesniej czyli o 4:30 :D NIE MA MOWY ! ja o tej godzinie nie wiem jak sie nazywam i kontaktuje na tyle zeby powiedziec: Kocham Cie, Buzi, wez kanapki, jedz ostroznie. To mam juz wycwiczone :D Tak wiec przytulanie zostawiam na wieczor, bedzziemy musieli odlozyc staranka na zime, wtedy jest mniej pracy i szybciej robi sie ciemno ;p

ps. mnie nawet kawa nie budzi (kawa jest ogolnie zlaaaaa... smierdzi i jest niesmaczna w kazdej postaci, a pilam juz chyba wszystkie przyzadzane na milion sposobow)

Jak sie dzisiaj czujecie dziewczynki? poziomki kiedy masz to usg bo juz mi sie
wszystko pokrecilo.

Z ostatniej chwili:
Zapomnialam wam powiedziec, ze wczoraj nam sie jednak udalo przytulanko.... taki spontan jak juz lezelismy w pół śniący w nocy. A dzisiaj co widze? Śluzu tyle ze moglabym obdarowac wszystkie staraczki, takie jakby bialo z jajka, wiec wchodzimy do gry :D Musze mojego dzisiaj jeszcze zmolestowac.

no to koniecznie molestuj eheheh i zycze powodzonka!!!!

A u mnie kochane nadal nie mam @ dzis 32dc niby ten pasekpokazał owu 27dc czyli ok 6 dni temu juz sama nie wiem co mam myslec przed robieniem betki strasznie mnie bolały sutki... nie piersi ale dzis tak dotykam i sutki juz nie bolą a piersi sa powiększone... głupieje z cykli po odstawnieniu tabsów po krawanieniu z odstawniena mialam cykle ok 33 dni wiec zobaczymy co z tego wyjdzie ale juz nie myśle nie chce nararzie trzeba jechać odpoczać a to już jutro ech,... morze morze morze ach to ty!! troszku jodu i czlowiek nowo narodzony
A Wam zyczę owocnych starań! pozdrawiam!

U nas dokładnie to samo z przytulankiem z rana, czego bardzo ale to bardzo m brakuję :( Gdybym jeszcze ja musiała rano wstawać to co innego, jakoś by to było ale gdy ja śpię jak mój wstaję to odpada :( Nawet jak bardzo chce, nie mogę się na tyle rozbudzić..
A co do śluziku, to widzisz, jednak nie wszystko stracone. Najlepszy spontan a później jeszcze taka niespodzianka w postaci pięknego śluziku, oj będzie się działo u Ciebie :D

Ranne przytulanki są najlepsze w niedziele - to jedyny dzień w który możemy się wyspać (bo co jak co ale w niedziele nie bedę robić jak szalona). Niestety ta niedziela odpada bo jedziemy z moimi rodzicami do Zakopanego więc trzeba będzie wcześnie wstać i nici z przytulanka...
OOOOOOoooo LILITH u Ciebie to chyba też płodne się zbliżają???
ZAZU zrób wreszcie tego suwaczka! ;)

reklama
Naciskamy Twój profil (na górze po prawej na zielonym tle), następnie, po zaladowaniu strony, w tym samym miejscu naciskamy PANEL KONTROLNY i w menu po LEWEJ stronie wybieramy EDYTUJ SYGNATURĘ (klikamy) następnie na środku okna pojawi się takie okienko podobne do tego w którym piszesz posta :) tam wklejasz linka do suwaczka, naciskasz ZAPISZ SYGNATURĘ i gotowe :D

Do góry