reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Cze laski:)
Nadrobiłam sobie wczorajszy dzień,mało pisałyście;)

Lilith pwenie znowu hormony Ci szaleją:/

Zuzu dopóki nie ma @ jest nadzieja, jeżeli teraz miałaś owu i się staraliście to są szanse jak nic:)
Na razie jeszcze nic nie jest przesądzone.

Mnie czekają jutro badania czyli usg,i cała masa hormonów-będą mnie wykrwawiać:)
Potwornie bolą mnie piersi i krzyż jestem zmęczona itd załamka szkoda że nie z powodu fasolki:(

Kamia ja też lubie zmieniać suwaczki:)

Karolciak co u Ciebie????

reklama
Ja sie dalej fatalnie czuje chyba mam znowu goraczke wiec ledwo co zyje...a u mnie @..cos tam jeszcze leci ale od dawna nie uzywalam podpasek a teraz tak i nauwazylam ze krew jest strasznie brazowa....nie wiem bo nie pamietam czy na podpaskach sie taka robi czy co....dziwi mnie to ale na papieprze tez jest braz....

Ja sie dalej fatalnie czuje chyba mam znowu goraczke wiec ledwo co zyje...a u mnie @..cos tam jeszcze leci ale od dawna nie uzywalam podpasek a teraz tak i nauwazylam ze krew jest strasznie brazowa....nie wiem bo nie pamietam czy na podpaskach sie taka robi czy co....dziwi mnie to ale na papieprze tez jest braz....

Krew @ jest ciemniejsza od normalnej a pod koniec są ciemne plamienia nieraz wręcz brązowe;)

ja dwa ostatnie dni @ to też miałam taką ciemno brązową.
kule dziś przychodzą pierwsi chętni oglądać nasze mieszkanie:-( i mam takiego doła:-( narazie ostro szukamy domku ale trudno znaleźć coś co zadowoli wszystkich:crazy: ogólnie jakaś taka zmarnowana jestem:-(
poziomki fajnie, że będziesz maiła te badania, w końcu będziesz wiedziała co i jak:-)
karolciak często jakoś masz tą gorączkę:szok:
zuzu przykro mi że betka nie wyszła,ale jeszcze kto wie:-)
halina ależ ci zazdroszczę, ze już masz fasolkę... nawet tych mdłości i reszty nie fajnych rzeczy też ci zazdroszcze:zawstydzona/y:

ja dwa ostatnie dni @ to też miałam taką ciemno brązową.
kule dziś przychodzą pierwsi chętni oglądać nasze mieszkanie:-( i mam takiego doła:-( narazie ostro szukamy domku ale trudno znaleźć coś co zadowoli wszystkich:crazy: ogólnie jakaś taka zmarnowana jestem:-(
poziomki fajnie, że będziesz maiła te badania, w końcu będziesz wiedziała co i jak:-)
karolciak często jakoś masz tą gorączkę:szok:
zuzu przykro mi że betka nie wyszła,ale jeszcze kto wie:-)
halina ależ ci zazdroszczę, ze już masz fasolkę... nawet tych mdłości i reszty nie fajnych rzeczy też ci zazdroszcze:zawstydzona/y:

Troche cierpliwości i Tobie będą zazdrościć:)
Mam nadzieje że wszystko się wyjaśni bo czuje się fatalnie

i właśnie najgorsze jest to jak się źle czujesz a w sumie nie wiesz dlaczego:-( a te badania hormonów robisz odpłatnie czy na kasę chorych?? bo ja też chciałam sobie takie zrobić ale trochę odstraszyły mnie ceny (jeden hormon ok 40 zł:szok:)a poz tym moja gin twierdzi, że narazie nie mam powodu, żeby je robić. a ja jestem tak, że poprostu chciałabym wiedzieć,a nuż czegoś jest za mało\dużo i temu całe staranka na nic...

poziomkiniech Ci porobia te badania bo oni od tego sa!!
a moje goraczki to masakra...ledwo co sie na nogach trzymam jakbym zdechnac miala... heheh przez to po @ ide na badania moczu i krwi bo tragedia...a tym bardziej ze tak co rok robie badania i zawsze mam cos nie tak ale lekarze twierdza ze to nic takiego....zobaczymy co teraz wyjdzie...
teraz ta goraczka to nie wyleczone przeziebienie bo juz 3 tygodnie chyba mam jak nie wiecej i nie ma kiedy tego wylerzec i tak to pozniej niestety jest...
kamiano napewno nie jest latwo znalesc a nie mysleliscie zeby sami cos kupic bez rodzicow?? heh bo ja bym chyba nie wytrzymala cale zycie z rodzicami;-)

a w pracy krzywo patrzą jakbys parę dni poszła na zwolnienie?? bo kule potem najgorsze świństwa wychodzą z takich przechodzonych chorób:-(
sami raczej nie myślimy bo kasowo by nas to przerosło, a z rodzicami to może nie będzie tak źle jak zrobimy typowy podział na dwa domy i tylko wspólne podwórko:-) a wiesz zawsze jak będzie maluszek to łatwiej przy rodzicach np żeby popilnowali czy coś:-)

reklama
ale fajnie! ale to musiałaś dostać skierowanie od gin czy jak?? bo jak moja gin mi daje skierowanie na badanie krwi np na toksoplazmozę to i tak muszę płacić:-(

Do góry