reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

heh no z jednej strony jak sie ma dziecko to jest to wygodne ale mam znajoma co ma wspolny domek z rodzicami tylko ze jedno wejscie oni na gorze rodzice na dole to jest masakra poprostu non stop klotnie ..
a w pracy ja mam taka sytuacje ze nie ma kto mnie zastapic a zamknac nie wolno bo by byly niemilosierne kary wiec musze przezyc i poszukac kogos kto by szukal dorywczej pracy jak ja nie bede mogla..najlepiej chyba matke z dzieckiem co czasami maluszka bedzie mogla gdzies zostawic a sobie by przyrobila;-)

reklama
ale fajnie! ale to musiałaś dostać skierowanie od gin czy jak?? bo jak moja gin mi daje skierowanie na badanie krwi np na toksoplazmozę to i tak muszę płacić:-(

Bo kochana jak prywatnie chodzisz do gina to i za badania płacisz. Dostałam skierowanie od gina na takiej fajnej karcie gdzie się kwadraciki zaznacza i ....;)

Bo kochana jak prywatnie chodzisz do gina to i za badania płacisz. Dostałam skierowanie od gina na takiej fajnej karcie gdzie się kwadraciki zaznacza i ....;)
kule no to te chodzenie prywatnie się w ogóle nie opłaca!!! nie dość że bulisz kasę za każdą wizytę to potem jeszcze za każde badanie. Muszę poszukać jakiegoś fajnego na kasę chorych;-)
karolciak faktycznie fajna praca takie zastępstwo dla mamuśki z dzieckiem:-) taką bym właśnie chciała siedząc z maluchem w domu:-) kłotni się troche boje, ale moi to dość ugodowi ludzie, pożyjemy zobaczymy:-)

Moim pierwszym objawem był ból w okolicach jajnika przy wstawaniu. Ból był na tyle silny, że zginałam się w pół i powoli się prostowałam, aby delikatnie minął. Za każdym razem jak wstawałam a następnie jak kichałam albo kaszlałam również strasznie bolało.

Poziomki, niestety myślę, że to nie hormony a znowu jakaś groźniejsza infekcja.. potwornie się boję.. zaczęłam mocniej plamić i ból krzyża oraz jajników robi się coraz mocniejszy. Dodatkowo te brązowe plamienia [ w zasadzie same się nie wylewają, tylko jak ide do wc lub przy badaniu szyjki ] nieładnie pachną.. nie mają jakiegoś rybiego zapachu, ale ewidentnie to dziwny, nieprzyjemny zapach.. są w nich jakieś skrzepy ;/ szyja od okresu ciągle na górze i miękka.. jest mi niedobrze nadal a temp. stała od 7 dni 36,8. Martwie się, czy to zapalenie przydatków nie wróciło, choć wtedy ból byl o wiele, wiele większy..
Tak więc to jakiś syf a nie hormony na moje oko, no ale cóż, może się mylę.
Lekarza mam dopiero w poniedziałek :(

Poziomki, niestety myślę, że to nie hormony a znowu jakaś groźniejsza infekcja.. potwornie się boję.. zaczęłam mocniej plamić i ból krzyża oraz jajników robi się coraz mocniejszy. Dodatkowo te brązowe plamienia [ w zasadzie same się nie wylewają, tylko jak ide do wc lub przy badaniu szyjki ] nieładnie pachną.. nie mają jakiegoś rybiego zapachu, ale ewidentnie to dziwny, nieprzyjemny zapach.. są w nich jakieś skrzepy ;/ szyja od okresu ciągle na górze i miękka.. jest mi niedobrze nadal a temp. stała od 7 dni 36,8. Martwie się, czy to zapalenie przydatków nie wróciło, choć wtedy ból byl o wiele, wiele większy..
Tak więc to jakiś syf a nie hormony na moje oko, no ale cóż, może się mylę.
Lekarza mam dopiero w poniedziałek :(

Mam nadzieje że się wszystko wyjaśni:) I nie będzie to aż tak poważne jak się spodziewasz

reklama
koniecznie do lekarza!!!! ja tez mam lekkie zapalenie jakaś bakteria ale juz mam stosować z uwagi o ciąze jak lekarz mówił jedno przed @ a inne po @ czekam teraz na @ ciekawe kiedy sie pojawi. Ale to krawanienie to ochyba nie przelewki koniecznie moze do przychodni idz na kase chorych powiedz ze nagly przypadek i musza cie przyjać albo do szpitala na nocny dyzur bo to nie przelewki a tym bardziej jak cierpisz...

Do góry